Ποδόσφαιρο: Η ιστορία των τεχνών και της χειροτεχνίας στη Γαλλία

Μία ημέρα μετά τον ιστορικό του αποκλεισμό και το κατόρθωμα του με δύο home run, ο Shohei Ohtani πέτυχε το 39ο homer του στο MLB, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Los Angeles Angels με 4-1 από τους Toronto Blue Jays την Παρασκευή.

Ο Ohtani έδωσε το προβάδισμα στους Angels στο Rogers Centre με ένα home run στο πρώτο inning, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά τρία συνεχόμενα home runs. Έκανε το 2-4, αλλά αντικαταστάθηκε από ένα πιόνι στο ένατο inning. Οι Άγγελοι δήλωσαν ότι η αποχώρησή του οφειλόταν σε κράμπες και στα δύο πόδια.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα solo home run στο πρώτο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Toronto Blue Jays στο Rogers Centre στο Τορόντο του Καναδά, 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Lucas Giolito (6-7), ο οποίος αποκτήθηκε με ανταλλαγή την Πέμπτη, λίγες ώρες αφότου η ομάδα αποφάσισε να μην ανταλλάξει τον Ohtani, επέτρεψε τρία runs σε 5-1/3 innings στο ντεμπούτο του στους Angels.

Η ήττα έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων των Angels.

Ο outfielder των Chicago Cubs Seiya Suzuki έγινε ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης του MLB τον Μάιο που πέτυχε homer σε τρεις διαδοχικές εμφανίσεις. Την Παρασκευή έκανε 1 στα 4 με ένα homer στην έβδομη συνεχόμενη νίκη των Καμπς με 3-2 επί των Σεντ Λούις Κάρντιναλς.