Ποδόσφαιρο: Η Κόμπε προσφέρει πακέτο 8,88 εκατομμυρίων γιεν για τον τελευταίο αγώνα του Αντρές Ινιέστα

Οι φανατικοί οπαδοί του Ισπανού αστέρα του ποδοσφαίρου Αντρές Ινιέστα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελευταίο του αγώνα για τη J-League με τη Vissel Kobe από ένα ζευγάρι ειδικά διαμορφωμένων θέσεων δίπλα στον πάγκο των αναπληρωματικών για το ταπεινό ποσό των 8,88 εκατομμυρίων γιεν (62.000 δολάρια), όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο σύλλογος.

Εν τω μεταξύ, όσοι θέλουν απλώς να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Ινιέστα μετά τον αγώνα της 1ης Ιουλίου με την Κονσαντόλ Σαπόρο στο στάδιο Νόεβιρ του Κόμπε μπορούν να το κάνουν έναντι του μετρίου ποσού των 880.000 γεν, σύμφωνα με τον σύλλογο.

Το αστέρι της Vissel Kobe, Andres Iniesta, αντιδρά στις επευφημίες των οπαδών καθώς αντικαθίσταται κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 6 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports)

Τα premium εισιτήρια, με τιμή ανάλογη της φανέλας Νο8 του Ινιέστα, θα τεθούν σε κυκλοφορία για έως και 10 θεατές μέχρι τις 8 το βράδυ της Τρίτης. Το πακέτο της πρώτης κατηγορίας περιορίζεται σε ένα ζευγάρι εισιτηρίων, ενώ για τη δεύτερη κατηγορία θα προσφερθούν οκτώ εισιτήρια.

Ο Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κόμπε στις 25 Μαΐου. Ο 39χρονος πρώην παίκτης της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τι θα κάνει.