Ποδόσφαιρο: Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Καβασάκι για τη J-League χάρη σε γκολ του Στάνισιτς

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Καβασάκι Φροντάλε, ομάδα της J-League, σε ένα δυναμικό διεθνές φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο το Σάββατο.

Το γκολ του Κροάτη διεθνούς Γιόσιπ Στάνισιτς στο 57ο λεπτό ήταν η διαφορά ανάμεσα σε δύο επιθετικογενείς ομάδες που ήθελαν να παίξουν στην κορυφή του παιχνιδιού τους στο χώρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Josip Stanisic της Μπάγερν Μονάχου σκοράρει εναντίον της Kawasaki Frontale κατά τη διάρκεια ενός φιλικού διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου συλλόγων στο Εθνικό Στάδιο στο Τόκιο στις 29 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Η Καβασάκι, κάτοχος τεσσάρων τίτλων J1 τις τελευταίες έξι σεζόν, ξεκίνησε δυναμικά κόντρα στη δύναμη της Μπουντεσλίγκα, η οποία ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της στην Ιαπωνία πριν από την έναρξη της σεζόν με ήττα 2-1 από την πρωταθλήτρια της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, έκανε εννέα αλλαγές στην ανάπαυλα και η ομάδα του έδειχνε να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Στάνισιτς της έδωσε το προβάδισμα στην αντεπίθεση, παίρνοντας την μπάλα κοντά στη μεσαία γραμμή και ανταλλάσσοντας πάσες με τον μέσο Ράιαν Γκράβενμπερτς πριν ανοίξει το σκορ από το κέντρο της περιοχής.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα όσα θέλαμε, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε”, δήλωσε ο Στάνισιτς.

Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με την Μπάγερν να τελειώνει τον αγώνα με 21 σουτ έναντι 7 της Καβασάκι.

Ο επιθετικός της Kawasaki Frontale Yu Kobayashi (2ος από δεξιά) κοιτάζει να σουτάρει κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου συλλόγου εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 29 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)