Ποδόσφαιρο: Η Ναντέσικο της Ιαπωνίας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Νορβηγία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας προπονήθηκαν στο Christchurch την Πέμπτη ενόψει του αγώνα της για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών με τη Νορβηγία.

Nadeshiko Η Ιαπωνία πηγαίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Wellington Regional Stadium με αυτοπεποίθηση, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο Γ με τη συντριβή της Ισπανίας με 4-0 στο ίδιο γήπεδο τη Δευτέρα.

Η Nadeshiko Japan προπονείται στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, στις 3 Αυγούστου 2023, πριν από τον αγώνα της για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών FIFA εναντίον της Νορβηγίας ( WeLoveSports).

Το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης της Πέμπτης στο στρατόπεδο του Κράισττσερτς ήταν κλειστό για τους ξένους. Η αρχηγός Saki Kumagai και οι συμπαίκτριές της εθεάθησαν να κάνουν ζέσταμα κατά τη διάρκεια του 15λεπτου παιχνιδιού που ήταν ανοιχτό για το κοινό.

Η αμυντικός Shiori Miyake προετοιμάστηκε ξεχωριστά στο ξενοδοχείο της ομάδας μετά τον τραυματισμό της στο πόδι στην προπόνηση της προηγούμενης ημέρας.

Η Ιαπωνία, νούμερο 11 στον κόσμο, νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2011, ελπίζει να φτάσει στα προημιτελικά για πρώτη φορά σε δύο διοργανώσεις, νικώντας την Νορβηγία, νούμερο 12 στον κόσμο, η οποία σήκωσε το τρόπαιο το 1995.

Η ομάδα του Φουτόσι Ικέντα αναμένεται να αναχωρήσει από το στρατόπεδό της για το Ουέλινγκτον την Παρασκευή.