Ποδόσφαιρο: Η φορμαρισμένη Ιαπωνία διέλυσε με 5-0 τη Συρία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι παίκτες του Χατζίμε Μοριγιάσου παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου Β στα προκριματικά της Ασίας για τον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Ο Ιάπωνας Mao Hosoya (2ος από δεξιά) σκοράρει εναντίον της Συρίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των ασιατικών προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στο στάδιο Prince Abdullah Al-Faisal στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας στις 21 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Takefusa Kubo άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, ο Ayase Ueda σημείωσε ένα διπλό, ενώ οι Yukinari Sugawara και Mao Hosoya σκόραραν επίσης στο στάδιο Prince Abdullah Al-Faisal στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο φιλοξενούσε την εντός έδρας αναμέτρηση της Συρίας που έχει πληγεί από τον εμφύλιο πόλεμο.

Η Ιαπωνία νίκησε επίσης τη Μιανμάρ με 5-0 εντός έδρας στον εναρκτήριο αγώνα της την Πέμπτη. Παίζει τα επόμενα δύο παιχνίδια του ομίλου Β τον Μάρτιο με τη Βόρεια Κορέα, η οποία νίκησε τη Μιανμάρ 6-1 την Τρίτη και είναι δεύτερη πάνω από τη Συρία στη διαφορά τερμάτων.

Ο Ιάπωνας Ayase Ueda (R) σκοράρει το δεύτερο γκολ του αγώνα με τη Συρία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του δεύτερου γύρου του ασιατικού προκριματικού αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στο στάδιο Prince Abdullah Al-Faisal στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας στις 21 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Takefusa Kubo (R) της Ιαπωνίας σκοράρει εναντίον της Συρίας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του δεύτερου γύρου ασιατικού προκριματικού αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στο στάδιο Prince Abdullah Al-Faisal στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στις 21 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)