Ποδόσφαιρο: Η Kawasaki Football Club νίκησε 4-2 την Pathum και παρέμεινε αήττητη στο ACL.

Ο κεντρικός αμυντικός Καζούγια Γιαμαμούρα με κεφαλιά πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 68ο λεπτό. Η Καβασάκι Φροντάλε έκανε τέσσερις νίκες από τέσσερις στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών με την εντός έδρας νίκη της με 4-2 επί της BG Pathum United από την Ταϊλάνδη για τον πρώτο όμιλο την Τρίτη.

Ο μέσος της Kawasaki, Yasuto Wakizaka, σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο πρώην πλέι μέικερ της Frontale, Chanathip Songkrasin, σκόραρε δύο φορές εναντίον της πρώην ομάδας του και άφησε το παιχνίδι ισόπαλο 2-2 στο τέλος ενός διασκεδαστικού πρώτου ημιχρόνου στο στάδιο Todoroki.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 57ο λεπτό, όταν ο μέσος Φρέντι Άλβαρεζ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για κακό μαρκάρισμα στον Τατσούκι Σέκο.

Ο Kazuya Yamamura (31) της Kawasaki Frontale σκοράρει με κεφαλιά κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ασιατικού Champions League με την BG Pathum United της Ταϊλάνδης στο στάδιο Todoroki στο Kawasaki, κοντά στο Τόκιο, στις 7 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Μαρτσίνο φάνηκε να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από έλεγχο του βοηθού διαιτητή βίντεο.

Ο Γιαμαμούρα διαμόρφωσε το τελικό 3-2 όταν έπιασε την κεφαλιά σε κόρνερ του Γουακιζάκα.

Η ομάδα του Toru Oniki είχε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ από το VAR πριν ο αναπληρωματικός Taisei Miyashiro ολοκληρώσει το σκορ στις καθυστερήσεις.

Στον όμιλο G, ο αναπληρωματικός Yan Matheus πέτυχε ένα νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις για να δώσει στη Yokohama F Marinos μια δύσκολη νίκη με 2-1 στην ομάδα των Φιλιππίνων Kaya FC-Iloilo, η οποία έμεινε με 10 παίκτες μετά από κόκκινη κάρτα στο 82ο λεπτό.