Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι έχουν ένα νέο ρεκόρ RBI, Ohtani, πέρυσι

Ο Shohei Ohtani ισοφάρισε το σύνολο των RBI του από την περσινή σεζόν και πλησίασε πέντε παιχνίδια πιο κοντά στο ρεκόρ του MLB που είναι 100 το 2021. Οι Άγγελοι του Λος Άντζελες έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων με νίκη 10-8 επί των Φιλαδέλφεια Φίλις την Τετάρτη.

Ο αμφίσκορος έβαλε homer στο πέμπτο inning για να δώσει προβάδισμα 4-2 στο Citizens Bank Park, χτυπώντας με το δεξί χέρι εναντίον του starter των Phillies, Cristopher Sanchez, με δύο παίκτες και δύο outs.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπά ένα RBI single κατά τη διάρκεια του πέμπτου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Philadelphia Phillies στο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια στις 30 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ήταν το 150ο χτύπημα της χρονιάς για τον Οχτάνι, ο οποίος έκανε 1 προς 4 στη βραδιά. Ο 29χρονος δεν είχε χτυπήσει ποτέ τόσα όπως την περασμένη σεζόν, όταν σημείωσε 160.

Τα 95 RBI του φέτος ξεπερνιούνται μόνο από τα 97 των outfielders Adolis Garcia των Texas Rangers και Kyle Tucker των Houston Astros στην Αμερικανική Λίγκα.

Έχοντας μείνει πίσω με ένα run στο ένατο inning, οι Angels γύρισαν την κατάσταση χάρη σε μια θυσία του Luis Rengifo και ένα two-run home run με δύο outs από τον Brandon Drury.