Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι και ο Σοχέι Οχτάνι ξεκινούν το δεύτερο μισό της χρονιάς με βαριά ήττα

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, ξεκίνησε απογοητευτικά το δεύτερο μισό της σεζόν του την Παρασκευή, γνωρίζοντας την ήττα στο mound σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους αντιπάλους της περιφέρειας, Houston Astros.

Ο Ohtani (7-5) έδωσε πέντε runs, τέσσερα κερδισμένα, με πέντε χτυπήματα σε πέντε και πλέον innings στο Angel Stadium, καθώς οι Angels έχασαν 7-5 από τους Astros στο πρώτο παιχνίδι τους μετά το All-Star break. Οι Angels έχουν χάσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο πίτσερ των Los Angeles Angels Shohei Ohtani αντιδρά μετά από ένα λάθος του τρίτου baseman Luis Rengifo που έδωσε προβάδισμα 4-2 στους Houston Astros στο πέμπτο inning στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 14 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Οχτάνι, ο οποίος αποτελεί αντικείμενο φημών περί ανταλλαγής ενόψει της προθεσμίας ανταλλαγής της 1ης Αυγούστου, έκανε επτά άουτ και περπάτησε τρεις φορές σε μια προσπάθεια 94 πόντων. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ευρωπαϊκή ιστορία.

“Συζητήθηκε επίσης ο αντίκτυπος της δράσης στην υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. “Αν είχα κρατήσει το σκορ τους στο ελάχιστο, θα είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε.

Ο Οχτάνι έφυγε από το λοφίσκο με το παιχνίδι ισόπαλο 4-4, αφού παρέδωσε μια βάση στις μπάλες στον Κόρεϊ Τζουλκς στο έκτο ίνινγκ.

Στη συνέχεια, οι Astros πήραν προβάδισμα 7-4 στο εννιάλεπτο, όταν ο Mauricio Dubon σημείωσε δύο ρανς και ο Jose Abreu πρόσθεσε ένα single RBI, και τα δύο από τον Jacob Webb, ο οποίος αντικατέστησε τον Ιάπωνα άσο.

Νωρίτερα στο παιχνίδι, οι Angels προηγήθηκαν με 2-0 στο δεύτερο inning, αλλά οι Astros ανέτρεψαν την κατάσταση σκοράροντας από δύο runs στο τέταρτο και πέμπτο inning από τον Ohtani.

Ο Ohtani δυσκολεύτηκε με την εντολή του, βγάζοντας εκτός τον πρώτο παίκτη του τέταρτου inning και περπατώντας τους επόμενους δύο για να γεμίσει τις βάσεις.

Στο πέμπτο inning, άφησε back-to-back doubles στους Alex Bregman και Kyle Tucker πριν ένα λάθος του τρίτου baseman Luis Rengifo δώσει προβάδισμα 4-2 στους Astros.

Οι Άγγελοι, που έπεσαν στο 45-47, είναι τέταρτοι στην American League West και αντιμετωπίζουν μια δύσκολη άνοδο στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην postseason για πρώτη φορά από το 2014.

Σε άλλα νέα, ο πρωτάρης του MLB Μασατάκα Γιοσίντα έκανε 2-5 στη νίκη των Boston Red Sox με 8-3 επί των Chicago Cubs.

Το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι του με πολλά χτυπήματα έσπασε την ισοπαλία με τον πρώην outfielder των Seattle Mariners Ichiro Suzuki για τα περισσότερα παιχνίδια από Ιάπωνα παίκτη στα μεγάλα πρωταθλήματα.

“Είμαι χαρούμενος, αλλά ακόμα προσπαθώ να πετύχω χτυπήματα, οπότε δεν με απασχολούν και πολύ τα ρεκόρ”, δήλωσε ο Γιοσίντα για το γεγονός ότι ξεπέρασε τον Σουζούκι. “Η γενιά μου μεγάλωσε βλέποντας τον Ichiro και τον Hideki Matsui, οπότε αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα χαρώ να τον ξαναδώ.

Ο Yu Darvish (6-6) απέσυρε εννέα παίκτριες σε έξι innings με μπάλα με ένα ράνκινγκ για να κερδίσει τη νίκη. Οι San Diego Padres νίκησαν με 8-3 τους Philadelphia Phillies.

Ο outfielder των Los Angeles Angels Shohei Ohtani χτυπάει ένα single στο πρώτο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Houston Astros στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια, 14 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports