Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι νίκησαν τους Μετς: Ο Σοχέι Οχτάνι χτυπάει δύο φορές και κλέβει δύο φορές

Ο Shohei Ohtani είχε δύο έξτρα χτυπήματα, ένα RBI και δύο κλεμμένες βάσεις το Σάββατο, καθώς οι Los Angeles Angels νίκησαν με 5-3 τους New York Mets.

Ο αμφίσκορος αστέρας διπλασίασε και σημείωσε το πρώτο run του αγώνα στο πρώτο inning στο Citi Field. Στη συνέχεια πρόσθεσε ένα τρίπλ RBI σε ένα δεύτερο inning με τέσσερα runs που διεύρυνε το προβάδισμα των Angels σε 5-0.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα διπλό στο πρώτο inning του αγώνα με τους New York Mets στις 26 Αυγούστου 2023 στο Citi Field στη Νέα Υόρκη ( WeLoveSports).

Ο Ohtani έκανε 2 στα 3, περπάτησε δύο φορές, μία εκ προθέσεως, και σκόραρε δύο φορές στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Angels μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Ο MVP της Αμερικανικής Λίγκας του 2021 έχει 4 στα 10 από τότε που διαγνώστηκε με ρήξη του δεξιού ωλένιου πλαγίου συνδέσμου και περιορίστηκε στο ρόλο του καθορισμένου χίτερ.

Ο Shohei Ohtani (L) των Los Angeles Angels designated hitter συνομιλεί με τον shortstop των New York Mets Francisco Lindor μετά από ένα double στο πρώτο inning ενός αγώνα στο Citi Field στη Νέα Υόρκη, 26 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο γενικός διευθυντής των Angels, Perry Minasian, δήλωσε ότι οι Angels είχαν προτείνει στον Ohtani να υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική τομογραφία πριν ο τραυματισμός τον αναγκάσει να εγκαταλείψει το mound.

“Η απεικόνιση προτάθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και ο ίδιος και η εκπροσώπησή του την απέρριψαν”, δήλωσε ο Minasian. “Και καταλαβαίνω το γιατί. Ήταν μια κράμπα στο δάχτυλό του και δεν πίστευαν ότι αυτό δικαιολογούσε απεικόνιση. Σε αυτό το σημείο καταλήγει η υπόθεση”.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο δεξιός παίκτης των Chicago Cubs, Seiya Suzuki, επέκτεινε το σερί επιτυχιών του σε εννέα παιχνίδια και σημείωσε 2-5 με τρία RBI στη νίκη με 10-6 επί των Pittsburgh Pirates.

“Χτυπάω επιθετικά και αυτό δίνει καλά αποτελέσματα”, δήλωσε ο Σουζούκι, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο χτύπημα στο Central League της Ιαπωνίας.

Οι Καμπς βρίσκονται τέσσερα παιχνίδια πίσω από το κορυφαίο Μιλγουόκι Μπρούερς του NL Central και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των wild-cards για τις τρεις διαθέσιμες θέσεις.

“Είναι δύσκολο, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Είναι καλό να μπορώ να συνεισφέρω σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Ο Seiya Suzuki πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στους Chicago Cubs στον πάγκο αφού σκόραρε με το χτύπημα βάσης του Jeimer Candelario εναντίον των Pittsburgh Pirates κατά τη διάρκεια του πέμπτου inning ενός αγώνα στο PNC Park στο Pittsburgh, Pennsylvania στις 26 Αυγούστου 2023. (AP/ WeLoveSports)