Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι σημείωσαν ρεκόρ 25 βαθμών χάρη στον Οχτάνι

Ο Shohei Ohtani ήταν κακός παίκτης το Σάββατο, παράγοντας μόλις ένα RBI, καθώς οι συμπαίκτες του στους Los Angeles Angels έκαναν ρεκόρ franchise για τα runs που σημείωσαν στη νίκη με 25-1 επί των Colorado Rockies.

Οι Άγγελοι άνοιξαν το παιχνίδι στο Coors Field με ένα τρίτο inning 13 ρανς. Οι Mike Trout, Brandon Drury και Matt Thaiss χτύπησαν αστακούς σε τρεις διαδοχικές ρίψεις για να ανοίξουν το τρίτο inning και να κάνουν το 5-0. Ο Ohtani, ο οποίος είχε 1 για 7, έκανε single και σκόραρε στο τρίτο inning.

Ο Ohtani δεν κατάφερε να αυξήσει το καλύτερο σύνολο home run του MLB που είναι 25, αλλά πέρασε στην πρώτη θέση των RBI του MLB με 60.

Ο Shohei Ohtani (αριστερά), designated hitter των Los Angeles Angels, πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του μετά από ένα three-run home run στο τέταρτο inning από τον David Fletcher (δεν είναι παρών) εναντίον των Colorado Rockies στις 24 Ιουνίου 2023 στο Coors Field στο Ντένβερ ( WeLoveSports).

Ο αμφίδρομος σταρ αναμένεται να κάνει την επόμενη εμφάνισή του την Τρίτη στο Angel Stadium, όπου θα επιδιώξει την έβδομη νίκη του, απέναντι στους Chicago White Sox.

Στο Λονδίνο, ο Seiya Suzuki και οι Cubs μετέφεραν την αντιπαλότητά τους με τους St. Louis Cardinals στον τόπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, για τον πρώτο από τους δύο αγώνες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Μπροστά σε 54.662 θεατές, ο Suzuki είχε 0-5 αλλά σημείωσε ένα run στη νίκη του Σικάγο με 9-1, ενώ ο Ιάπωνας σταρ του WBC Lars Nootbaar έκανε ένα αμυντικό κατόρθωμα πιάνοντας την μπάλα στο αριστερό γήπεδο στο πρώτο inning για το St. Louis.

“Η ατμόσφαιρα ήταν κάπως μοναδική, αλλά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό”, δήλωσε ο Σουζούκι. “Η νίκη μας επί των Κάρντιναλς είναι πιο σημαντική από το πού παίξαμε.