Ποδόσφαιρο: Οι Ιάπωνες Ναντέσικο προπονούνται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νέα Ζηλανδία

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νέας Ζηλανδίας με προπόνηση στη βάση της στο Κράισττσερτς.

Μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ιαπωνίας ποζάρουν με την Tazuni, την επίσημη μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA, μετά από προπόνηση στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, στις 17 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Με πρωινή θερμοκρασία 10°C, τα μέλη της 23μελούς ομάδας γυναικών του προπονητή Futoshi Ikeda έκαναν προθέρμανση και εκτέλεσαν ασκήσεις υπό τις επευφημίες των οπαδών, μεταξύ των οποίων και Ιάπωνες που βρίσκονται στην περιοχή.

Οπαδοί με χειροποίητες πινακίδες παρακολουθούν την προπόνηση της ομάδας της Ιαπωνίας στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας στις 17 Ιουλίου 2023 ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA ( WeLoveSports).

Nadeshiko Η Ιαπωνία θα επιδιώξει να κατακτήσει το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA, όταν το τουρνουά θα ξεκινήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία την Πέμπτη.

Η μεσοεπιθετικός Hikaru Naomoto (2η από δεξιά) και άλλα μέλη της ομάδας της Ιαπωνίας απεικονίζονται κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, στις 17 Ιουλίου 2023, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA ( WeLoveSports).

Η 11η στην παγκόσμια κατάταξη ομάδα θα ανοίξει τον όμιλο C απέναντι στην 77η Ζάμπια στο στάδιο Waikato του Χάμιλτον το Σάββατο.

Αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (36η) στο Dunedin στις 26 Ιουλίου και ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων απέναντι στην Ισπανία (6η) στο Wellington στις 31 Ιουλίου.

Μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ιαπωνίας προπονούνται στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, στις 17 Ιουλίου 2023, αφού έφτασαν εκεί την προηγούμενη ημέρα για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA ( WeLoveSports) == WeLoveSports