Ποδόσφαιρο: Ο Κιόγκο Φουρουχάσι σκοράρει και βοηθά τη Σέλτικ στην πρώτη της νίκη

Ο Ιάπωνας επιθετικός Kyogo Furuhashi πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ, καθώς η πρωταθλήτρια Σκωτίας Celtic νίκησε 4-2 την Ross County στην έδρα της το Σάββατο.

Ο κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού, ο οποίος έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους τρεις φορές νικητές μέχρι το 2027, σκόραρε με πλάγιο πόδι από πάσα του Λιέλ Αμπάντα στο 26ο λεπτό στο Σέλτικ Παρκ για το 2-0.

Ο Kyogo Furuhashi (δεξιά) της Σέλτικ σκοράρει το πρώτο του γκολ στη σεζόν κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της Σκωτσέζικης Premiership με την Ross County στο Celtic Park στη Γλασκώβη στις 5 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Kyogo Furuhashi (δεξιά) της Σέλτικ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ της σεζόν κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας της Σκωτίας με την Ross County στο Celtic Park στη Γλασκώβη της Σκωτίας στις 5 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Ντέιβιντ Τέρνμπουλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, προτού πηδήξει στο μακρινό δοκάρι για το τρίτο γκολ της Σέλτικ στο 42ο λεπτό. Στο 73ο λεπτό ο Φουρουχάσι τροφοδότησε τον Ματ Ο’Ράιλι για ένα ωραίο τελείωμα και το 4-1. Η Ρος Κάουντι σκόραρε με κεφαλιά του Τζόρνταν Γουάιτ στην πρώτη ώρα και με την απόκρουση του Τζέιμς Μπράουν στις καθυστερήσεις.

Ο Ιάπωνας επιθετικός της Χαρτς, Γιουτάρο Όντα, άνοιξε το σκορ στη νίκη της ομάδας του Εδιμβούργου με 2-0 στο Σεντ Τζόνστον.

Ο 21χρονος έλεγξε μια αναπηδούσα μπάλα μέσα στο κουτί, προτού κάνει ένα χαμηλό σουτ στην κάτω γωνία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 75ο λεπτό. Ο Λόρενς Σάνκλαντ σημείωσε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις.