Ποδόσφαιρο: Ο Οχτάνι πετυχαίνει το 36ο home run του και οι Άγγελοι νικούν τους Πειρατές με 7-5

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 36ο home run του στο MLB στο πρώτο inning της Κυριακής και έδωσε ώθηση στην επίθεση των Los Angeles Angels στη νίκη με 7-5 επί των Pittsburgh Pirates.

Ο αμφίδρομος σούπερ σταρ δεν είχε πετύχει home run σε τέσσερα παιχνίδια πριν στείλει μια 3-2 ρίψη του Μιτς Κέλερ 410 πόδια πάνω από το κέντρο του γηπέδου με ένα ισχυρό χαμηλό line drive για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1.

“Δεν ξέρω αν έχω δει μπάλα να χτυπάει έτσι – ίσως μπάλα του γκολφ”, δήλωσε ο μάνατζερ των Angels, Phil Nevin, στο MLB.com. “Κάθε μέρα κάνει κάτι διαφορετικό για να σε εντυπωσιάσει.

Ο Ohtani τελείωσε με 1 προς 3 στο πιάτο με ένα περίπατο και δύο τρεξίματα.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels, φορώντας ένα κράνος για τον εορτασμό του home run, συγχαίρει τους συμπαίκτες του μετά από ένα solo home run – το 36ο home run του στη σεζόν – κατά τη διάρκεια του πρώτου inning ενός αγώνα εναντίον των Pittsburgh Pirates στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 23 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Λουίς Ρενγκίφο έβγαλε δύο άουτ και ο Άντριου Βελάσκες έδωσε την πρώτη του βόμβα στη σεζόν για τους Χέλος, οι οποίοι βελτιώθηκαν σε 51-49 μετά το 6-3 στο εντός έδρας παιχνίδι τους στο Angel Stadium.

Οι Άγγελοι βρίσκονται τέσσερα παιχνίδια πίσω από τους Toronto Blue Jays στην κούρσα για την τρίτη και τελευταία θέση της Wild Card της Αμερικανικής Λίγκας.

Αντιμετωπίζουν τους Blue Jays σε μια κρίσιμη σειρά τριών αγώνων που ξεκινά την Παρασκευή στο Rogers Centre, όπου ο Ohtani αναμένεται να ρίξει το εναρκτήριο παιχνίδι.

Παρόλο που ο Οχτάνι έχει γίνει αντικείμενο φημών περί ανταλλαγής, το φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Αμερικανικής Λίγκας φαίνεται ότι θα παραμείνει στο Άναχαϊμ, αν οι Άγγελοι συνεχίσουν την προσπάθεια για τα πλέι οφ μέχρι την προθεσμία των ανταλλαγών την 1η Αυγούστου.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπά ένα solo home run από τον pitcher των Pittsburgh Pirates Mitch Keller κατά τη διάρκεια του πρώτου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια, στις 23 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports