Ποδόσφαιρο: Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας.

Ο Ιάπωνας εξτρέμ Junya Ito πέτυχε το νικητήριο γκολ, το δεύτερο της σεζόν του, καθώς η Reims νίκησε 1-0 τη Nantes εκτός έδρας για τη Ligue 1 την Κυριακή.

Το αριστερό βολέ του Ito από πίσω πάσα του αναπληρωματικού Mohamed Daramy έδωσε στη Reims προβάδισμα στο 75ο λεπτό στο Stade de la Beaujoire, με τον ταχύτατο επιθετικό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Με αυτή τη δεύτερη διαδοχική νίκη η Ρεμς ανέβηκε στην πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νις.

Ο Junya Ito (L) της Reims πανηγυρίζει το πρώτο γκολ της ομάδας του κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας με τη Ναντ στη Ναντ, Γαλλία, 5 Νοεμβρίου 2023. (AP/ WeLoveSports)

Στην ολλανδική Eredivisie, ο Ιάπωνας επιθετικός Koki Ogawa σκόραρε δύο φορές και βοήθησε τη NEC Nijmegen να πάρει εντός έδρας ισοπαλία 3-3 από τη Volendam, ανεβάζοντας τον απολογισμό του στα τέσσερα γκολ φέτος.

Ο Ogawa άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό, πριν κεφαλιά από κόρνερ στην τελευταία ενέργεια του αγώνα για να κερδίσει η NEC έναν βαθμό σε ένα παιχνίδι που είδε τρία γκολ σε οκτώ λεπτά καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου.