Ποδόσφαιρο: Ο Σένγκα κερδίζει για έβδομη φορά και οι Μετς κερδίζουν αργά τους Ντι-Μπακς

Ο πίτσερ των New York Mets, Kodai Senga, πήρε την έβδομη νίκη του, αφού πέταξε οκτώ innings με ένα run και 12 strikeouts, καθώς οι New York Mets συνέχισαν να κερδίζουν τους Arizona Diamondbacks με 2-1 την Τετάρτη.

Με δύο άουτ στην κορυφή της ένατης περιόδου, ο κτύπημα του Senga Francisco Alvarez πέτυχε ένα σόλο home run και ο Mark Canha σημείωσε το καθοριστικό run στο Chase Field για να δώσει στους Mets την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Kodai Senga των New York Mets ρίχνει εναντίον των Arizona Diamondbacks στο Chase Field στις 5 Ιουλίου 2023 στο Φοίνιξ της Αριζόνα (Getty/ WeLoveSports).

Ο Senga (7-5) βρήκε τον ρυθμό του, αφού έβαλε τον Christian Walker να κάνει ένα double play στο τέλος του inning για να σπάσει το αδιέξοδο του πρώτου inning.

Ο 30χρονος Ιάπωνας πρωτάρης περιόρισε τους D-backs σε τέσσερα χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός homer του Walker στο έβδομο inning, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ του στο MLB με δώδεκα strikeouts και περπάτησε μόνο ένα σε ένα outing 107 πόντων.

“Δεν ήθελα να χαρίσω το πρώτο run του αγώνα, αλλά χαίρομαι που κερδίσαμε”, δήλωσε ο Senga. “Ήμουν σε θέση να εκφράσω αυτό που ήθελα να κάνω. Κατάφερα να βάλω αρκετά από τα χτυπήματά μου στη ζώνη του στράικ. Ο Άλβαρεζ και εγώ βρήκαμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια καλή εμφάνιση.

Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον έπαιξε το ένατο ιννινγκ στη θέση του Σένγκα, δίνοντάς του το 13ο save του.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο Shohei Ohtani έκανε 0-for-4 στην ήττα των Los Angeles Angels με 5-3 από τους San Diego Padres, ανήμερα των 29ων γενεθλίων του.

Ήταν η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που ο αμφίδρομος σταρ δεν χτύπησε για τρία συνεχόμενα παιχνίδια.