Ποδόσφαιρο: Ο Σίντζι Καγκάουα σκόραρε στη φιλική νίκη της Σερέζο με 3-2 επί της PSG

Ο Σίντζι Καγκάβα πέτυχε το νικητήριο γκολ, καθώς η ομάδα της πρώτης κατηγορίας της J-League, η Σερέζο Οσάκα, νίκησε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν σε διεθνές φιλικό την Παρασκευή.

Ο πρώην επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε την μπάλα στην άκρη της περιοχής πριν σουτάρει στην πάνω δεξιά γωνία στο 79ο λεπτό στο Yanmar Stadium της Οσάκα, κερδίζοντας τους πρωταθλητές Γαλλίας που είχαν κρατήσει στον πάγκο τον Βραζιλιάνο σταρ Νεϊμάρ.

Ο Shinji Kagawa της Cerezo Osaka (μπροστά) πετυχαίνει το νικητήριο γκολ εναντίον της Paris Saint-Germain κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού αγώνα στο Yanmar Stadium στην Οσάκα στις 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Η PSG, η οποία δεν συμπεριέλαβε τον Kylian Mbappé στην περιοδεία προετοιμασίας της στην Ιαπωνία, άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, όταν η σέντρα του Warren Zaire-Emery από αριστερά βρήκε στον αέρα τον Hugo Ekitike.

Ο Σερέζο ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα, αφού δύο αμυντικοί της PSG απέτυχαν να αντιμετωπίσουν μια μακρινή μπάλα, επιτρέποντας στον Ζόρντι Κρου να τρέξει και να τοποθετήσει το σουτ του στην κάτω αριστερή γωνία.

Η PSG ανέκτησε το προβάδισμα τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Εκιτίκε απελευθέρωσε τον Βιτίνια με ένα εξαιρετικό back-heel μέσα από την περιοχή του πέναλτι, το οποίο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι “σερεντινέζε”, που είχαν κάνει ολική αλλαγή στην ανάπαυλα με την είσοδο του Καγκάβα, ισοφάρισαν ξανά στο 67ο λεπτό, όταν το πρέσινγκ τους προκάλεσε ένα ακόμη λάθος της PSG. Η μπάλα κατέληξε στην περιοχή για τον Σότα Κιτάνο, ο οποίος με χαμηλό ημίχρονο πλασέ πέρασε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, πριν ο Καγκάβα σφραγίσει το σκορ μπροστά σε 32.430 θεατές.

Ο Νεϊμάρ (Γ) της Παρί Σεν Ζερμέν απεικονίζεται στον πάγκο πριν από τον διεθνή φιλικό αγώνα εναντίον της Σερέζο Οσάκα στο στάδιο Yanmar της Οσάκα στις 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)