Ποδόσφαιρο: Ο Σουζούκι χτυπάει το 11ο homer στην ήττα των Καμπς από τους Γουάιτ Σοξ

Ο Seiya Suzuki πέτυχε το 11ο home run του, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Chicago Cubs με 5-3 από τους Chicago White Sox την Τρίτη.

Το solo home run του Suzuki στο τέταρτο inning ισοφάρισε το παιχνίδι στο Wrigley Field σε 3-3. Δούλεψε σε όλο το μέτρημα προτού εκτοξεύσει ένα κρεμασμένο splitter στην αριστερή κερκίδα του γηπέδου.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs πετυχαίνει ένα solo home run κατά τη διάρκεια ενός αγώνα MLB εναντίον των Chicago White Sox στο Wrigley Field στις 15 Αυγούστου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Το σόλο χτύπημα του Luis Robert Jr. στην έβδομη επίθεση και ένα διπλό RBI του Andrew Benintendi στην ένατη επίθεση έδωσαν στους νότιους του Σικάγο το περιθώριο της νίκης. Ο Σουζούκι έκανε 1 προς 4 με δύο strikeouts.

Ο Yusei Kikuchi έπαιξε έξι innings με ένα run και επτά strikeouts, αλλά δεν πήρε την απόφαση στη νίκη των Toronto Blue Jays με 2-1 επί των Philadelphia Phillies.

Ο Kikuchi παραμένει στο 9-4 μετά από μια προσπάθεια 84 πίτς χωρίς σκορ στο Rogers Centre, όπου ο Edmundo Sosa ξεκίνησε το έκτο inning για τους Phillies και σκόραρε με το walk-off double του Johan Rojas.

Ο Τζορτζ Σπρίνγκερ σημείωσε το καθοριστικό ράνκινγκ στο πρώτο μισό του αγώνα για τους Blue Jays, πριν το Τορόντο σημειώσει το καθοριστικό ράνκινγκ στο όγδοο ίνινγκ, όταν ένας παίκτης χτυπήθηκε από μια βολή με τις βάσεις γεμάτες.