Ποδόσφαιρο: Ο Τακεφούσα Κούμπο σκοράρει και βοηθάει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην εκτός έδρας νίκη

Ο Ιάπωνας επιθετικός Τακεφούσα Κούμπο πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ, καθώς η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε 3-0 τη Βιγιαρεάλ για την ισπανική La Liga το Σάββατο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν όλα τα γκολ τους σε διάστημα 11 λεπτών λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Mikel Merino άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, με κεφαλιά σε κόρνερ του Kubo.

Ο Takefusa Kubo (L) της Ρεάλ Σοσιεδάδ σκοράρει γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα της La Liga εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία στις 9 Δεκεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Στη συνέχεια ο Kubo σημείωσε το τρίτο γκολ της Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στην πρώην ομάδα του, νικώντας τον τερματοφύλακα Filip Jorgensen στο ένας εναντίον ενός.

“Είμαι ανακουφισμένος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ μετά από πολύ καιρό”, δήλωσε ο 22χρονος για το έκτο του γκολ στη σεζόν και πρώτο στο πρωτάθλημα από τις 30 Σεπτεμβρίου. “Έλεγξα καλά την μπάλα, έπρεπε απλώς να μείνω ήρεμος και να σκοράρω.

Ο Κούμπο ελπίζει να πετύχει τουλάχιστον 10 γκολ μετά τα εννέα που πέτυχε πέρυσι.

“Παίρνω τις βολές μου κάθε εβδομάδα και μετά είναι θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας”, δήλωσε ο Κούμπο. “Έξι γκολ σε 16 παιχνίδια είναι ένας καλός ρυθμός.