Ποδόσφαιρο: Ο Shohei Ohtani χτυπά το 29ο HR του, θέτει ρεκόρ στους Angels με 14 σε ένα μήνα

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 29ο home run του στη σεζόν στην ήττα των Los Angeles Angels με 9-7 από τους Chicago White Sox την Πέμπτη, το 14ο τον Ιούνιο και ρεκόρ franchise σε ένα μήνα.

Ο Ohtani χτύπησε ένα home run στο αριστερό κέντρο με δύο άουτ στο ένατο inning από τον Kendall Graveman και μείωσε το προβάδισμα σε δύο πριν ο Brandon Drury χτυπήσει άουτ για το τελευταίο out στο Angel Stadium.

Το homer έσπασε το ρεκόρ του Ohtani που ήταν 13, το οποίο είχε σημειώσει τον Ιούνιο του 2021 και το οποίο μοιραζόταν με αρκετούς άλλους, σύμφωνα με το MLB.com.

Ο αμφίδρομος σταρ έγινε επίσης ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης που σημείωσε 14 home runs σε ένα μήνα για οποιαδήποτε ομάδα. Ο Hideki Matsui πέτυχε 13 τον Ιούλιο του 2007 για τους New York Yankees.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει ένα two-run shot για το 29ο homer του στη σεζόν κατά τη διάρκεια του ένατου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Chicago White Sox στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 29 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Μας εντυπωσιάζει κάθε μέρα με όλα τα ρεκόρ και όλα όσα μας συμβαίνουν”, δήλωσε ο μάνατζερ των Angels, Φιλ Νέβιν. “Είναι τόσο ταλαντούχος που είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις.

Ωστόσο, οι Angels επέτρεψαν στους White Sox να κερδίσουν μια σειρά τεσσάρων αγώνων, με την ομάδα της Καλιφόρνια να κερδίζει τα δύο πρώτα παιχνίδια και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα δύο τελευταία.

Οι White Sox μετέτρεψαν το 4-1 σε 7-4 με ένα τρίτο inning με έξι ράνκινγκ από τον Patrick Sandoval.

Ο Ohtani τελείωσε το παιχνίδι με 1 προς 3 με δύο strikeouts και δύο περιπάτους.