Πυγμαχία: Ο τραυματισμός του Shigeoka αναβάλλει τον αγώνα του Valladares

Ο αγώνας ενοποίησης του παγκόσμιου τίτλου της IBF στα ιπτάμενα βάρη μεταξύ του προσωρινού πρωταθλητή Ginjiro Shigeoka και του Μεξικανού πρωταθλητή Daniel Valladares, που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Αυγούστου, αναβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του Ιάπωνα πυγμάχου στο πόδι, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο διοργανωτής του αγώνα.

Ο Shigeoka έγινε προσωρινός πρωταθλητής τον Απρίλιο με νοκ-άουτ νίκη στον ένατο γύρο επί του Φιλιππινέζου Rene Mark Cuarto, τρεις μήνες μετά την κήρυξη του αγώνα τίτλου του με τον Valladares ως μη αμφισβητούμενου λόγω ενός τυχαίου χτυπήματος στο κεφάλι στον τρίτο γύρο.

Ο Ιάπωνας Ginjiro Shigeoka (πίσω) χτυπάει τον Φιλιππινέζο αντίπαλό του Rene Mark Cuarto κατά τη διάρκεια του όγδοου γύρου ενός αγώνα πυγμαχίας για τον προσωρινό παγκόσμιο τίτλο IBF ελαφρών βαρών στο Yoyogi 2nd Gymnasium στο Τόκιο, στις 16 Απριλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Λόγω του τραυματισμού του, ο Shigeoka δεν έχει προπονηθεί από το περασμένο Σαββατοκύριακο κατόπιν συμβουλής του γιατρού του. Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο θέμα δήλωσε ότι ο αγώνας θα αναβληθεί πιθανότατα για τον Οκτώβριο.

“Λυπάμαι πολύ. Θα επικεντρωθώ στην επούλωση του τραυματισμού μου για να επιστρέψω στο ρινγκ το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο Shigeoka μέσω του γυμναστηρίου του.

Ο Shigeoka έχει ρεκόρ 9-0 με επτά KOs και ένα no-contest, ενώ ο Valladares έχει ρεκόρ 26-3-1 με 15 KOs και ένα no-contest.