Πυγμαχία: Ο Inoue, τετράκις πρωταθλητής, παραμένει δεύτερος στην κατάταξη των pound-for-pound

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Ιαπωνίας Naoya Inoue παρέμεινε δεύτερος στην κατάταξη pound-for-pound που δημοσιεύει το έγκυρο περιοδικό πυγμαχίας Ring.

Ο 30χρονος νίκησε την Τρίτη στο Τόκιο τον Αμερικανό πρωταθλητή Στίβεν Φούλτον με νοκ-άουτ στον όγδοο γύρο και κατέκτησε τις ζώνες WBC και WBO για τα σούπερ μπιτάκια.

Ο Ιάπωνας πυγμάχος Naoya Inoue (L) και ο Stephen Fulton από τις Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται κατά τη διάρκεια του όγδοου γύρου του αγώνα τους για τους τίτλους WBO και WBC super bantamweight στην Ariake Arena στο Τόκιο στις 25 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Inoue βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης τον Ιούνιο του περασμένου έτους, αλλά τον Αύγουστο ξεπεράστηκε από τον Ουκρανό βαρέων βαρών Oleksandr Usyk.

Ο Usyk έπεσε στην τρίτη θέση στην τελευταία κατάταξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, με τον παγκόσμιο Terence Crawford να είναι πλέον ο πρώτος.

Ο Κρόφορντ έγινε το Σάββατο ο πρώτος αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες βάρους στην εποχή των τεσσάρων ζωνών της πυγμαχίας.