Πυγμαχία: Ο Takuma Inoue αντιμετωπίζει τον Ancajas για την πρώτη υπεράσπιση του παγκόσμιου τίτλου του

Ο Ιάπωνας πυγμάχος Τακούμα Ινόουε, μικρότερος αδελφός του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή Ναόγια Ινόουε, θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά τον τίτλο του στην κατηγορία WBA bantamweight εναντίον του Φιλιππινέζου Τζέρβιν Ανκάτζας στις 15 Νοεμβρίου στο Τόκιο, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Παρασκευή.

Takuma Inoue ( WeLoveSports)

Ο Takuma κέρδισε τον τίτλο της WBA τον Απρίλιο, αφού ο αδελφός του τον άδειασε, μαζί με άλλες τρεις ζώνες, όταν ανέβηκε στα super bantamweight. Ο μεγαλύτερος Inoue πήρε τα στέμματα WBC και WBO στην κατηγορία αυτή, βγάζοντας νοκ άουτ τον Αμερικανό Stephen Fulton τον Ιούλιο.

“Είμαι ενθουσιασμένος”, δήλωσε ο Takuma για τον αγώνα με τον πρώην πρωταθλητή της IBF στα super flyweight. “Είμαι σίγουρα καλύτερος από αυτόν όσον αφορά την ταχύτητα, την τεχνική και την αντοχή.

Στον διπλό αγώνα της ημέρας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ryogoku Kokugikan, ο πρωταθλητής της WBA στα flyweight Artem Dalakian από την Ουκρανία αντιμετωπίζει τον κορυφαίο Seigo Yuri Akui από την Ιαπωνία για την πρώτη του ευκαιρία για έναν παγκόσμιο τίτλο.