Ράγκμπι: Οι Brave Blossoms αποκάλυψαν τη νέα τους φανέλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η ανδρική ομάδα ράγκμπι της Ιαπωνίας παρουσίασε την Παρασκευή τις φανέλες της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, το οποίο ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία.

Οι παίκτες των Brave Blossoms έκαναν το μοντέλο της φανέλας, η οποία αντικαθιστά εκείνη που φορούσε η ομάδα που έφτασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν το τουρνουά διεξήχθη στην Ιαπωνία.

Πέντε παίκτες φορούν τις νέες φανέλες της ιαπωνικής εθνικής ομάδας ράγκμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινάει στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο, σε εκδήλωση στο Τόκιο στις 23 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Η νέα φανέλα της ιαπωνικής εθνικής ομάδας ράγκμπι διαθέτει τις συνηθισμένες κόκκινες και λευκές οριζόντιες ρίγες, καθώς και το σχέδιο ενός κράνους σαμουράι “kabuto”, που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον πολεμικό κώδικα “bushido”.

Οι φανέλες είναι κατασκευασμένες από ίνες που ανακυκλώνονται από ρούχα που παρέχονται από τους οπαδούς, συμβολίζοντας τους παίκτες και τους οπαδούς που αγωνίζονται μαζί.

Η φανέλα θα φορεθεί για πρώτη φορά σε έναν αγώνα της Ιαπωνίας εναντίον μιας All Blacks XV στις 15 Ιουλίου.