Ράγκμπι: Ο Ουαλός αμυντικός Λίαμ Γουίλιαμς εντάσσεται στους πρωταθλητές της League One Spears

Ο Ουαλός οπισθοφύλακας Λίαμ Γουίλιαμς υπέγραψε στην πρωταθλήτρια της ιαπωνικής Rugby League One Spears Funabashi Tokyo Bay για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο σύλλογος.

Ο 32χρονος έχει 84 συμμετοχές με την Εθνική Ουαλίας και εκπροσώπησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2019 στην Ιαπωνία. Έχει επίσης πέντε συμμετοχές με τα βρετανικά και ιρλανδικά λιοντάρια.

Ο Liam Williams της Ουαλίας (C) αντιμετωπίζει την άμυνα της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στις 20 Οκτωβρίου 2019 στην Οίτα, νοτιοδυτικά της Ιαπωνίας ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι υπέγραψα με την Kubota Spears για την επόμενη σεζόν”, έγραψε ο Γουίλιαμς στο Twitter.

“Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στην Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο φιλόξενοι ήταν όλοι”.

“Ανυπομονώ για μια νέα εμπειρία με τη σύζυγό μου Σόφι και ανυπομονούμε για το μέλλον”.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Γουίλιαμς εγκατέλειψε την περιφερειακή ομάδα της Ουαλίας Κάρντιφ στα μέσα της διετούς συμβολαίου του, λόγω των μεγάλων περικοπών στον προϋπολογισμό του συλλόγου.

Αναμένεται να ενταχθεί στον Σπίαρς αφού παίξει στο τρίτο του Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι τον Σεπτέμβριο στη Γαλλία.

Ο Spears κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο ιαπωνικό πρωτάθλημα τον περασμένο μήνα, όταν νίκησε τα φαβορί Saitama Wild Knights στον τελικό της League One.