Τένις: Ο Κέι Νισικόρι έχασε από τον Φριτζ, 9ο στην παγκόσμια κατάταξη, στα προημιτελικά του Atlanta Open

Ο Ιάπωνας Kei Nishikori έχασε με 6-4, 6-2 από τον Taylor Fritz από τις ΗΠΑ, Νο9 στον κόσμο, στα προημιτελικά του Atlanta Open την Παρασκευή, αποκλείοντας το πρώτο τουρνουά ATP Tour από τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Fritz σέρβιρε επτά άσους έναντι ενός του Nishikori. Ο Nishikori, πρώην νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης που σήμερα βρίσκεται στην 439η θέση, υπέπεσε σε οκτώ αβίαστα λάθη, επιτρέποντας στον Fritz να ολοκληρώσει τον αγώνα σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Ο Ιάπωνας Kei Nishikori παίζει με τον Αμερικανό Taylor Fritz στον προημιτελικό του απλού ανδρών στο Atlanta Open, 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Δεν μπόρεσα να πετύχω καθόλου πόντους με τις επιστροφές μου”, δήλωσε ο Νισικόρι. “Δεν θα έφτανα στο σημείο να πω ότι με μαστίγωσαν, αλλά νιώθω ότι ηττήθηκα πολύ άσχημα. Η μία δύσκολη περίοδος διαδεχόταν την άλλη.

Ο Fritz έκανε το μοναδικό break του πρώτου σετ στο 10ο game, όταν ο Nishikori έστειλε ένα forehand μακριά, και έκανε δύο break στο δεύτερο σετ.

Ο Nishikori υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του.

Κέρδισε το τουρνουά της επιστροφής του τον Ιούνιο στο Caribbean Open, μια διοργάνωση του ATP Challenger Tour στο Πουέρτο Ρίκο, πριν παίξει σε δύο ακόμη διοργανώσεις του Challenger Tour στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 33χρονος μπήκε στο ταμπλό του απλού ανδρών του U.S. Open που ξεκινά στις 28 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, όπου έπαιξε το τελευταίο του τουρνουά Grand Slam το 2021.