Τένις: Ο Νισιόκα, που αναρρώνει, εγκαταλείπει το Γουίμπλεντον στον 1ο γύρο

Ο Ιάπωνας Yoshihito Nishioka αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του απλού ανδρών στο Wimbledon τη Δευτέρα, χάνοντας στα δύο σετ από τον Κολομβιανό outsider Daniel Galan.

Ο Nishioka, που βρίσκεται στην 27η θέση της κατάταξης της ATP και στην 24η θέση του ταμπλό για το τρίτο Grand Slam της χρονιάς, προκρίθηκε οριακά μετά τον τραυματισμό του στην αριστερή βουβωνική χώρα στο Roland Garros και έχασε με 6-4, 6-3, 6-3 από τον 85ο αντίπαλό του.

“Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κατάφερνα να κερδίσω”, δήλωσε ο Nishioka. “Έπαιξα έναν αγώνα μετά από μόλις πέντε ημέρες προπόνησης (στο γρασίδι), οπότε νομίζω ότι τα πήγα καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Ο αντίπαλος ήταν επίσης πολύ τυχερός”.

Αφού έφτασε μέχρι τους 16 του Αυστραλιανού και του Γαλλικού Όπεν, ο Nishioka δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει τα γρήγορα σερβίς του Galan, κάνοντας 34 αβίαστα λάθη έναντι 18 του αντιπάλου του, πριν αποχωρήσει από το τουρνουά σε 1 ώρα και 49 λεπτά.

Ο Yoshihito Nishioka (R) από την Ιαπωνία σφίγγει το χέρι μετά την ήττα του από τον Daniel Elahi Galan από την Κολομβία στον πρώτο γύρο του απλού ανδρών στο τουρνουά τένις του Wimbledon στο Λονδίνο στις 3 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports