Τένις: Ο Kei Nishikori αποσύρεται από το Citi Open με τραυματισμό στο αριστερό γόνατο

Kei Nishikori ( WeLoveSports)

Το πρώην νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι απέσυρε τη συμμετοχή του από το Mubadala Citi DC Open λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι διοργανωτές της ATP 500 διοργάνωσης.

Ο 33χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον Ιανουάριο του 2022, επέστρεψε στο ATP Tour στο Atlanta Open την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2021.

Είχε δέσει το αριστερό του γόνατο από τα μέσα του τουρνουά ATP 250 και έχασε στα προημιτελικά της Παρασκευής από τον Αμερικανό Taylor Fritz.

“Είχα πόνο στο αριστερό μου γόνατο από την περασμένη εβδομάδα και χειροτέρεψε μετά τον πρώτο μου αγώνα την περασμένη εβδομάδα”, δήλωσε ο Nishikori στην ιστοσελίδα του Citi Open.

“Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι γιατί μόλις άρχισα να παίζω ξανά και ξέρω ότι το σώμα μου δεν είναι 100% δυνατό για να παίξω πολλούς αγώνες.

Ο Nishikori κέρδισε το τουρνουά της επιστροφής του τον Ιούνιο στο Caribbean Open, μια διοργάνωση του ATP Challenger Tour στο Πουέρτο Ρίκο, και έπαιξε σε δύο ακόμη διοργανώσεις του Challenger Tour στις ΗΠΑ πριν παίξει στην Ατλάντα.

Ο Nishikori είναι στη λίστα συμμετοχών για το μονό ανδρών στο US Open, το οποίο ξεκινά στις 28 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, όπου έπαιξε την τελευταία του διοργάνωση Grand Slam το 2021.