Τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα

Ακόμη και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο κόσμος του ποδοσφαίρου σφύζει από ειδήσεις. Μεταξύ αφίξεων και αποχωρήσεων, οι μεταγραφές πολλαπλασιάζονται καθώς οι ομάδες ενισχύονται για την επόμενη σεζόν. Στις εθνικές ομάδες, οι αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία για τις μελλοντικές ηπειρωτικές διοργανώσεις. Οι απαντήσεις που ακολουθούν αναδεικνύουν τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα και στιγμιότυπα που δεν πρέπει να χάσετε.

Επίλογος του Nations League

The league of nations είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες εξακολουθούσαν να διεξάγονται αγώνες. Το τουρνουά έφτασε στον επίλογό του και αυτό ποδοσφαιρικά νέα ήταν η συζήτηση των περισσότερων μέσων ενημέρωσης. Η Ισπανία κέρδισε τον τελικό, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Γαλλία στο Nations League. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2018 και διανύει πλέον την τρίτη χρονιά του. Μετά την Πορτογαλία και τη Γαλλία, η La Roja πρόσθεσε το όνομά της στον κατάλογο των νικητών μετά από έναν επικό αγώνα με την Κροατία.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στα πέναλτι. Παρά την ήττα της χώρας του, ο Λούκα Μόντριτς πραγματοποίησε για άλλη μια φορά σπουδαία εμφάνιση. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας θάμπωσε το κοινό με μια σειρά από αριστοκρατικές κινήσεις που μόνο ο ίδιος γνωρίζει το μυστικό τους. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι στον μικρό τελικό αναμετρήθηκαν η Ολλανδία με την Ιταλία. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 3-2 και τερμάτισαν στην κορυφή του βάθρου του Nations League.

Ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Γάλλο προπονητή μετά από μια μεικτή σεζόν όσον αφορά τα τρόπαια. Μετά τον κακό αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας, η PSG δεν άφησε καλές εντυπώσεις στο Champions League. Ωστόσο, η ομάδα έφυγε με τον τίτλο του πρωταθλήματος. Πρωταθλητές Γαλλίαςη οποία, σύμφωνα με τον Kylian Mbappé, είναι μια προσπάθεια που πρέπει να επικροτηθεί. Το γαλλικό παιδί-θαύμα πιστεύει ότι το τρόπαιο έχει γίνει τόσο συνηθισμένο που το κοινό αγνοεί τη σημασία του. Πρέπει να πούμε ότι η διοίκηση του συλλόγου είναι ξεκάθαρα της ίδιας άποψης με τους οπαδούς, καθώς σχεδιάζονται τεράστιες αλλαγές.

Μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και τις φήμες για μεταγραφές των Νεϊμάρ και Βερράτι, ο Κριστόφ Γκαλτιέ παραιτείται. Ο σύλλογος προσπάθησε να φέρει τον Μουρίνιο και τον Γιούλιαν Νάνγκελσμαν, αλλά και οι δύο απέτυχαν. Τελικά, ο Λουίς Ενρίκε επιλέχθηκε ως ο επόμενος προπονητής. προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Περιμένοντας να επισημοποιηθεί η συμφωνία, ο Ισπανός προπονητής θα πρέπει να τα καταφέρει καλύτερα από τους αντιπάλους του όσον αφορά τη διαχείριση της ομάδας του. Ενώ το LDC παραμένει ο κύριος στόχος του συλλόγου κάθε χρόνο, το γεγονός παραμένει ότι ο προπονητής θα πρέπει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη ομάδα.

Κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι

Εδώ είναι οι τελευταίες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την μεταγραφική αγορά κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Κρίστοφερ Νκούνκου θα ενταχθεί στην Τσέλσι

Christopher Nkunku υπέγραψε στους Μπλε της Τσέλσι και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πιο διάσημο πρωτάθλημα. Η συμφωνία είχε ήδη ανακοινωθεί, αλλά τώρα επισημοποιήθηκε από τον σύλλογο, με εξαετές συμβόλαιο αξίας σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ηλικία 25 ετών, ο Γάλλος επιθετικός μπαίνει σε μια πραγματική καμπή στην καριέρα του και ορισμένοι ποδοσφαιρόφιλοι αμφισβητούν την επιλογή του. Πράγματι, ο Κρίστοφερ Νκούνκου θα μπορούσε να έχει ενταχθεί σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με ευρωπαϊκές φιλοδοξίες. Αντ’ αυτού, επέλεξε να αγωνιστεί στην Τσέλσι, η οποία, υπενθυμίζεται, δεν θα λάβει μέρος στο επόμενο Champions League.

Η μη επέκταση της συνεργασίας με τον Κιλιάν Εμπαπέ

Όπως συνέβη και πέρυσι, ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας κατά τη διάρκεια του mercato. Ο ίδιος ενημέρωσε τον σύλλογό του ότι δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του, η οποία θα τον δέσμευε με την PSG μέχρι το 2025. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος πρέπει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να βγάλει κέρδος, ή να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο φημολογούμενος προορισμός, αλλά ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου έχει δηλώσει ότι η ομάδα δεν θα προσλάβει άλλον επιθετικό αυτό το καλοκαίρι. Αν δεν ανατραπεί η τύχη του, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εν τω μεταξύ, ο εν λόγω παίκτης έχει δηλώσει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει παίκτης της PSG μέχρι το 2024.

Μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία

Κατά τη διάρκεια αυτού του mercato, η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να ανεβάσει ταχύτητα για να προσελκύσει παίκτες με μεγάλα ονόματα. Μετά τις αφίξεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, άλλα ονόματα αναφέρονται ως πιθανοί νεοφερμένοι. N’Golo Kanté συμφώνησε επίσημα για τριετές συμβόλαιο με την Al-Ittihad με τον εντυπωσιακό μισθό των σχεδόν 27 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Στα μέσα ενημέρωσης έχουν αναφερθεί και άλλες αφίξεις, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη:

  • Μαχρέζ,
  • Neymar,
  • Verratti.

Εκτός από τους παίκτες, τα ονόματα προπονητών όπως ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχουν συνδεθεί με μεταγραφές στη Γαλλία.Σαουδική Αραβία. Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες, η χώρα αυτή θα είναι πραγματικά το νέο Ελ Ντοράντο του ποδοσφαίρου.