Το θέμα γύρω από τον επικεφαλής της ομάδας Red Bull Horner παίρνει νέα διάσταση στο προβληματικό Μπαχρέιν

WeLoveSports.gr

Μία ημέρα αφότου η Red Bull ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της εσωτερικής της έρευνας για τον επικεφαλής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ, η ηρεμία δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη Formula 1.

Ο Horner απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διασυνοριακής συμπεριφοράς κατά την έρευνα και θα μπορούσε να παραμείνει ως αφεντικό της ομάδας, αλλά την Πέμπτη η φωτιά φούντωσε ξανά μετά την κυκλοφορία ενός email μεταξύ των οπαδών της Formula 1 με screenshots από υποτιθέμενες συνομιλίες Whatsapp μεταξύ του Horner και της γυναίκας που υπέβαλε καταγγελία εναντίον του.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα μηνύματα είναι γνήσια και ποιος είναι ο αποστολέας.

Στη συνέχεια, το αφεντικό του Max Verstappen αρνήθηκε εκ νέου ότι ήταν ένοχος για οποιαδήποτε διασυνοριακή συμπεριφορά.

Ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν, εστάλησαν στιγμιότυπα οθόνης από μια ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έδειχναν συνομιλίες Whatsapp μεταξύ του Horner και της γυναίκας. Το mail στάλθηκε σε δημοσιογράφους, αφεντικά ομάδων, ακόμα και στο αφεντικό της Formula 1, Stefano Domenicali.

“Δεν πρόκειται να απαντήσω σε ανώνυμες εικασίες, αλλά να επαναλάβω τον εαυτό μου: Έχω πάντα διαψεύσει τους ισχυρισμούς”, ανέφερε ο Horner σε μια δήλωση που διαβάστηκε από εκπρόσωπο της ομάδας μετά την κυκλοφορία του email. Η δήλωση ήταν η προσωπική δήλωση του Horner.