Το παράθυρο διαπραγματεύσεων του MLB ανοίγει για τους Ιάπωνες pitchers Imanaga και Uwasawa

Η Major League Baseball ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ενημέρωσε τους 30 συλλόγους της ότι οι Ιάπωνες pitchers Shota Imanaga και Naoyuki Uwasawa είναι διαθέσιμοι για διαπραγματεύσεις συμβολαίων μετά από ανάρτηση.

Τόσο ο αριστερόχειρας pitcher Imanaga όσο και ο δεξιόχειρας pitcher Uwasawa έχουν περιθώριο 45 ημερών για να υπογράψουν, το οποίο αρχίζει την Τρίτη και λήγει στις 11 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ευρώπης.

Στις φωτογραφίες που παραχωρήθηκαν φαίνονται οι Shota Imanaga (L) και Naoyuki Uwasawa ( WeLoveSports)

Ο Imanaga ξεκίνησε βασικός για την Ιαπωνία και ήταν ο νικητής pitcher στον τελικό του World Baseball Classic 2023 εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 30χρονος ηγήθηκε της Central League με 174 strikeouts σε 148 innings φέτος, ενώ είχε ρεκόρ 7-4 και ERA 2,80 σε 22 αγώνες.

Ο Imanaga πέταξε ένα no-hitter στις 7 Ιουνίου 2022 σε ένα παιχνίδι μεταξύ των ομάδων εναντίον των Nippon Ham Fighters και έχει ρεκόρ καριέρας 64-50 με 3,18 ERA σε οκτώ σεζόν, όλες με τους DeNA BayStars.

Ο Uwasawa, 29 ετών, κέρδισε και έχασε από εννέα παιχνίδια και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2023 με 2,96 ERA. Έχει ρεκόρ καριέρας 70-62 με 3,19 ERA σε εννέα σεζόν, όλες με τους Μαχητές της Pacific League.

Ο Shota Imanaga της Ιαπωνίας ρίχνει στον Mike Trout των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του πρώτου inning του τελικού του World Baseball Classic στο LoanDepot Park στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις 21 Μαρτίου 2023. ( WeLoveSports)