Το Match of LeGGends της GG.BET θα περιλαμβάνει το Team Vitality και το NAVI

GG.BETμια εταιρεία στοιχημάτων esports, θα φιλοξενήσει σύντομα μια ειδική εκδήλωση esports που ονομάζεται Αγώνας LeGGends και θα υποδεχθεί δύο από τις καλύτερες ομάδες στα esports. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί Ομαδική ζωτικότητα και Natus Vincereπου θα διαγωνιστεί στο CS:GO στις 8 Ιουλίου.

Το ιδιαίτερο με το Match of LeGGends είναι ότι οι ομάδες θα αλλάζουν ρόστερ μεταξύ των χαρτών. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χαρτών, οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν προσεκτικά σχεδιασμένα ρόστερ, κάνοντας αλλαγές μετά τον πρώτο χάρτη. Κατά τη διάρκεια του τρίτου χάρτη, τα ρόστερ θα επιλεγούν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας στο Twitter.

Το ρόστερ του Team Vitality για το πρώτο παιχνίδι θα περιλαμβάνει apEX, ZywOo, Spinx, Magisk και flameZ. Το NAVI, από την άλλη πλευρά, θα τοποθετήσει τα s1mple, b1t, jL, Aleksib και iM.

Εκτός από έναν συναρπαστικό και ανορθόδοξο διαγωνισμό esports όπου θα αναμετρηθούν δύο θρύλοι των esports, το Match of LeGGends θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις του στοιχηματισμού των esports. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η GG.BET θα προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών στοιχηματικών αγορών. Επιπλέον, ο χειριστής έχει προγραμματίσει μια ποικιλία από πρωτοβουλίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κληρώσεις βραβείων.

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί σε πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, βραζιλιάνικα πορτογαλικά και ουκρανικά. Η ουκρανική μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα κανάλια Twitch των δύο esports club.

Η εκδήλωση αναμένεται να ενισχύσει τη διεθνή εμβέλεια της GG.BET, παρέχοντας παράλληλα μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές των esports και στους παίκτες του στοιχήματος.

Διευθύνων Σύμβουλος της GG.BET, Ντμίτρι Βόσκαριν, σχολίασε την επικείμενη εκδήλωση. Είπε ότι η πρωτοβουλία είναι σύμφωνη με την επιθυμία της εταιρείας του να επεκτείνει την παγκόσμια κοινότητα των esports παρέχοντας ωραίες εκπλήξεις για τους θαυμαστές και δημιουργώντας ενδιαφέροντα νέα έργα.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας των esports. Καθήκον μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε να επιφυλάσσουμε ωραίες εκπλήξεις για τους χρήστες και τους συνεργάτες του GG.BET, αλλά και να δημιουργήσουμε έργα που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα esports από το ευρύτερο κοινό και θα διευκολύνουν τη μελλοντική ανάπτυξη των esports.

Dmitry Voshkarin, Διευθύνων Σύμβουλος, GG.BET

Πιστή στα λόγια του Voshkarin, η GG.BET συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη των esports μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών και ενεργοποιήσεων. Πριν από δύο μήνες, για παράδειγμα, η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα συμφωνία με τον Gaules, έναν πρώην παίκτη και προπονητή των esports και μια μανιώδη διασημότητα του gaming. Η συνεργασία αποκαλύφθηκε πριν από τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό BLAST Paris Major.

Τον Φεβρουάριο, από την άλλη πλευρά, η GG.BET συνήψε τριετή συνεργασία με την Επιτροπή Ακεραιότητας Esports, καθιστώντας τον εκπαιδευτικό εταίρο της κατά της διαφθοράς. Η κίνηση υπογράμμισε τη δέσμευση του χειριστή να προστατεύσει τον τομέα των esports από απάτες.

Μιλώντας για το ESIC, η επιτροπή σχημάτισε πρόσφατα συμμαχία με την Αστυνομία της Βικτώριας, συμφωνώντας να ανταλλάξει πληροφορίες σχετικά με στημένα αγώνες με την αρχή.