Χωρίς ήλιο για τους Ολλανδούς τενίστες μετά τη βροχή: Ο Van de Zandschulp και ο Rus πηγαίνουν σπίτι τους

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp δεν επέζησε του δεύτερου γύρου του τουρνουά Masters του Μαϊάμι. Ο Ολλανδός δεν ταίριαζε με τον Ούγκο Χάμπερτ που βρέθηκε στη δέκατη τέταρτη θέση. Ο Γάλλος κέρδισε με 6-4 6-3 μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα.

Η Παρασκευή στο Μαϊάμι καλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό από νερό λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Μόνο στο τέλος του απογεύματος ο ήλιος έσκασε στην «πολιτεία Sunshine» της Φλόριντα και το τένις μπορούσε να παίξει ξανά.

Ο Van de Zandschulp είχε ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν με τέσσερις νίκες και όχι λιγότερες από οκτώ ήττες. Στον πρώτο γύρο στο Μαϊάμι νίκησε ωστόσο τον Αυστραλό Rinky Hijikata: 7-5 7-6 (3). Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια σε εκείνη τη νίκη εναντίον του Humbert.

Στο πρώτο σετ, ο Van de Zandschulp έχασε το σερβίς του ενώ υστερούσε με 5-4, κάτι που έκρινε αμέσως το ματς. Ο Χάμπερτ προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 στο δεύτερο σετ. Ο Van de Zandschulp επέστρεψε στο 3-3, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα πήγαν ξανά στραβά. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε δύο μπρέικ πόιντ.

Η αυλαία έπεσε και για την Arantxa Rus στον δεύτερο γύρο. Το νούμερο 57 στον κόσμο έχασε σε τρία σετ από τον Γάλλο Oceane Odon (6-4 3-6 6-3).