Όπως και πέρυσι, το Greek Spoor υποκλίνεται στον Sinner στους ημιτελικούς του ABN Amro Open

WeLoveSports.gr

Ο Greek Spoor υποκλίνεται ξανά στον Sinner στο Ahoy

Όπως και πέρυσι, ο Tallon Greekpoor βρήκε το Waterloo του στους ημιτελικούς του ABN Amro Open. Ο 27χρονος Βορειοολλανδός έχασε από τον Ιταλό Jannik Sinner όπως και πέρυσι: 2-6. 4-6.

Ο 22χρονος Sinner, πρώτος, θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Alex De Minaur την Κυριακή στον τελικό της 51ης διοργάνωσης του τουρνουά από τις 3:30 μ.μ., ο οποίος κέρδισε 6-4, 6-3 νωρίτερα το Σάββατο στις 25. κέρδισε τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Φτάνοντας στους τελευταίους τέσσερις, ο Greek Spoor έγινε ο πρώτος Ολλανδός με δύο διαδοχικούς ημιτελικούς στο Ρότερνταμ μετά τον σημερινό διευθυντή του τουρνουά Richard Krajicek το 1997 και το 1998. Πέρυσι, ο Sinner ήταν ο νικητής στον ημιτελικό με 7-5, 7- 6 (5). δυνατότερος.

Μια νίκη επί του Sinner στο Ahoy θα ήταν μια ώθηση για την Greek Spoor στο δρόμο της προς την απόλυτη κορυφή στο τένις. Ο αριθμός 29 της παγκόσμιας κατάταξης προσάρμοσε πρόσφατα τη διατροφή και το πρόγραμμα προπόνησής του και μια νίκη επί ενός κορυφαίου παίκτη θα ήταν ένα ωραίο βήμα μπροστά.

Αμαρτωλός στην επανάληψη

Ωστόσο, με ένα διάλειμμα στο πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν η Greekspor, αλλά ο Sinner που έδωσε τον τόνο στο Ahoy. Ο Ιταλός νικητής του Australian Open έκανε δεύτερο μπρέικ με 4-1. Στη συνέχεια, ο Sinner πέρασε δύσκολα, αλλά ξέφυγε από το πρόβλημα με μερικά ωραία drop shots.

Με ένα παιχνίδι αγάπης, ο Sinner σέρβιρε για να κάνει το 6-2 στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ, ο Greek Spoor έχασε δύο break break με 2-1 και 3-2. Τα πράγματα πήγαν στραβά στο 4-4: εν μέρει λόγω διπλού σφάλματος, έχασε το σερβίς του στην αγάπη, μετά το οποίο ο Sinner συνέχισε να αναλαμβάνει δράση.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Sinner επί ενός Ολλανδού σε αυτό το τουρνουά. Στον πρώτο γύρο ήταν ήδη το αφεντικό του Botic van de Zandschulp. Ο Raemon Sluiter παραμένει ο τελευταίος Ολλανδός φιναλίστ για την ώρα (το 2003) και ο Jan Siemerink παραμένει ο τελευταίος Ολλανδός νικητής (το 1998).