Δικηγορικό γραφείο επανενώνει τα θύματα της παραβίασης δεδομένων της Caesars

Levi & KorsinskyΗ Levi & Korsinsky, μια κορυφαία δικηγορική εταιρεία, έχει ενώσει όσους επλήγησαν από την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση. Caesars Rewards Casino για να συμμετάσχει σε πιθανή νομική δράση. Η επίθεση στον κυβερνοχώρο έθεσε σε κίνδυνο τις προσωπικές πληροφορίες πάνω από 65 εκατομμυρίων μέλη του προγράμματος Caesars Rewards, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο απάτης και κλοπής ταυτότητας. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα θύματα μπορούν να αποζημιωθούν.

Η εταιρεία θα βοηθήσει στην προστασία των δικαιωμάτων των πελατών

Η Levi & amp; Korsinsky καλεί τα άτομα που έχουν λάβει ειδοποιήσεις σχετικά με την παραβίαση των δεδομένων να επικοινωνήσουν. Το δικηγορικό γραφείο τονίζει ότι η συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία δεν συνεπάγεται κανένα κόστος ή υποχρέωση. Η Levi & Korsinsky θα ελέγξει αν τα πρόσωπα που θίγονται από την παράβαση είναι δικαιούνται αποζημίωση και μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η πιθανή αποζημίωση αφορά τα μέλη του Caesars Rewards που έλαβαν επίσημη ειδοποίηση για παραβίαση δεδομένων που αφορά τα προσωπικά τους στοιχεία. Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυτής της φύσης συχνά περιέχουν κακόβουλη πρόθεσηεπειδή οι χάκερ ενδέχεται να επιδιώξουν να πουλήσουν τα κλεμμένα δεδομένα στην αγορά του Διαδικτύου. σκοτεινός ιστόςεμπλακείτε κλοπή ταυτότηταςή να διαπράξει οικονομική απάτη. Οι εταιρείες μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες επειδή δεν προστατεύουν επαρκώς την ιδιωτική ζωή των πελατών τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται στο πλαίσιο μιας σειράς παραβιάσεων δεδομένων που έχουν επηρεάσει εταιρείες στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών και της ψυχαγωγίας. MGM Resorts και Caesars Entertainment έχουν γίνει αντικείμενο ομαδικών αγωγών που ισχυρίζονται ότι δεν προστατεύουν τα δεδομένα των πελατών τους. Η συμμετοχή της Levi & Korsinsky θα μπορούσε να είναι σημάδι αλλαγής κατεύθυνσης. στροφή για αυτές τις νομικές μάχες, καθώς η εταιρεία έχει σημαντική εμπειρία σε τέτοιου είδους υποθέσεις.

Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αποτελούν συνεχή απειλή

Μια πρόσφατη Microsoft συνέδεσε τις κυβερνοεπιθέσεις κατά της Caesars Entertainment και της MGM Resorts International με μια ευρύτερη κολεκτίβα χάκερ, γνωστή ως η Octo Tempest. Οι επιτιθέμενοι είναι διαβόητοι για πολυάριθμες επιτυχημένες απόπειρες στον πλούτο και τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων ατόμων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Caesars πλήρωσε εκατομμύρια στους επιτιθέμενους προκειμένου να διατηρήσει τον πλούτο των πλουσίων.κρίσιμα εταιρικά δεδομένα.

Παρά τα περιστατικά πειρατείας και τις επακόλουθες νομικές ενέργειες, η Caesars και η MGM ανέφεραν εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για τα αντίστοιχα τρίμηνα που ακολούθησαν τις παραβιάσεις δεδομένων. Η Caesars ανέφερε σταθερή ανάπτυξη τόσο στις επίγειες όσο και στις διαδικτυακές επιχειρήσεις της, συμβάλλοντας σε συνολικά καθαρά έσοδα σχεδόν 3 δισ..

Ενώ το φιάσκο της πειρατείας έχει επηρεάσει προσωρινά ορισμένες τοποθεσίες, η δραστηριότητα έχει πλέον επανέλθει στο κανονικό.
Οι συνεχιζόμενες νομικές διαδικασίες υπογραμμίζουν τη σημασία της μέτρων κυβερνοασφάλειας και κατάλληλη εκπαίδευση. Ομάδες όπως η Octo Tempest βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνική μηχανική για να αποκτήσουν ζωτικής σημασίας διαπιστευτήρια και πρόσβαση σε περιορισμένα συστήματα. Οι πρόσφατες επιθέσεις αντιπροσωπεύουν μια δαπανηρή κλήση αφύπνισης για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, με τους μεγάλους φορείς εκμετάλλευσης να προσπαθούν να ενημερώσουν τα πρωτόκολλά τους με τον κίνδυνο μιας νέας μεγάλης παραβίασης.