Η μάρκα καζίνο Rizk, που υποστηρίζεται από την GiG, ξεκινάει στη Γερμανία

Το Rizk τροφοδοτείται από GiG και συμμορφώνεται πλήρως με τη νέα ρυθμιζόμενη αγορά, η οποία αναμένει επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με τους νέους και αναμφισβήτητα αυστηρότερους νόμους και καθεστώτα για τα τυχερά παιχνίδια.

Η Rizk επιστρέφει στη Γερμανία με ισχυρή πλατφόρμα συνεργατών

Η ιδιότητα της GIG ως εταιρείας που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των ταχέως εξελισσόμενων κανονιστικών απαιτήσεων τη βοήθησε να εδραιώσει ισχυρά ερείσματα στη γερμανική αγορά και σε άλλες ρυθμιζόμενες δικαιοδοσίες. Ως αποτέλεσμα, εταιρείες όπως η Rizkμια εταιρεία που ανήκει στην Zecure Ltd του ομίλου Betssonμπόρεσαν να αναπτύξουν το προϊόν τους σε τοπικό επίπεδο και να επικεντρωθούν στην απόκτηση καταναλωτών με τον πιο βιώσιμο και εμπορικό τρόπο.

Η GiG δραστηριοποιείται σήμερα στις ακόλουθες χώρες 29 ρυθμιζόμενες αγορές τυχερών παιχνιδιών και σχεδιάζει να προσθέσει άλλες οκτώ. Στις αγορές όπου η πλατφόρμα διαθέτει ήδη άδεια λειτουργίας, έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Betsson Group και άλλες αξιόπιστες οντότητες του κλάδου. Η εταιρεία επέκτεινε και ενίσχυσε επίσης τον Μάιο τη συνεργασία της με την bet365, έναν κορυφαίο φορέα παροχής αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.

Σχολιάζοντας την ευκαιρία, ο CCO της GiG Marcel Elfersy δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πολύ χαρούμενη που συνάπτει αυτή τη συνεργασία με την ιστοσελίδα.

Είπε ότι η επέκταση με την Betsson αποδεικνύει την ποιότητα της τεχνολογίας και των διαχειριζόμενων υπηρεσιών της GiG. “Έχουμε τοποθετηθεί έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τις αναπτυξιακές φιλοδοξίες των συνεργατών μας, κατανοώντας πού βρίσκονται αυτές οι ευκαιρίες και διασφαλίζοντας ότι όχι μόνο ικανοποιούμε αυτές τις προσδοκίες, αλλά και τις υπερβαίνουμε”. Elfersy.

Το στέλεχος εξήγησε ότι η εταιρεία του έχει αναπτύξει ένα στιβαρό προϊόν ικανό να προσφέρει ένα τοπικό και εξατομικευμένο προϊόν, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι συμμορφώνεται με τους κανονισμούς σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η GiG αποδεικνύεται πολύτιμος εταίρος για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ρυθμιζόμενες αγορές

Η ευκαιρία να συνεργαστεί με την GiG και να ενισχύσει τη Rizk ήταν επίσης ένα συναρπαστικό βήμα για την Betsson, της οποίας ο εμπορικός διευθυντής διορίστηκε για να ηγηθεί της επιχείρησης. Andrew Valenzia ήταν πολύ ικανοποιημένη που είδε την Rizk να επιστρέφει στη γερμανική αγορά με έναν ισχυρό προμηθευτή πλατφόρμας.

“Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους Γερμανούς πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στον κλάδο, η οποία είναι ασφαλής και βιώσιμη”, εξήγησε ο Valenzia. Η Γερμανία παραμένει μια σημαντική αγορά για την Betsson και η συνεχιζόμενη σχέση με την GiG επιτρέπει στην εταιρεία να εδραιώσει πραγματικά το αποτύπωμά της στη χώρα και να προσφέρει καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η GiG εργάζεται ενεργά για την εδραίωση του αποτυπώματός της στις ρυθμιζόμενες αγορές τυχερών παιχνιδιών, έχοντας εξασφαλίσει άδεια στη Σουηδία.