Η Νεβάδα θέτει νέα ρεκόρ με ρεκόρ κερδών από τυχερά παιχνίδια τον Οκτώβριο

Νεβάδα χτύπησε το τζάκποτ, σπάζοντας ρεκόρ με το την καλύτερη νίκη που έχει καταγραφεί ποτέ σε τυχερά παιχνίδια τον Οκτώβριοκαι ο έκτος καλύτερος μήνας στην ιστορία της πολιτείας. Επιτροπή Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών της Νεβάδα δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν μια συγκλονιστική αύξηση των τυχερών παιχνιδιών στη Νεβάδα. 1,3 δισεκατομμύρια αντανακλώντας την ισχυρή ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας. 2,7 % σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ανεβαίνει η προσδοκία για τα στοιχεία του Νοεμβρίου μετά τον θρίαμβο του Downtown Las Vegas

Downtown Las Vegas έχει αναδειχθεί ως star performerη οποία εισέπραξε ρεκόρ 97,5 εκατομμυρίων δολαρίων για το μήνα. Οι ειδικοί της βιομηχανίας προσβλέπουν τώρα σε Νοέμβριο Τα περυσινά στοιχεία ήταν πολύ ισχυρά, αναμένοντας τον αντίκτυπο του εναρκτήριου Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 του Λας Βέγκας, το οποίο έλαβε χώρα στην εμβληματική Λας Βέγκας Στριπ. Με την προσθήκη δύο νέων ακινήτων, του Durango και του Fontainebleau, Δεκέμβριος θα είναι επίσης ένας ισχυρός μήνας για το gaming.

Michael Lawton, Ανώτερος Οικονομικός Αναλυτής, Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων της ΝεβάδαΟ Michael Lawton, ανώτερος οικονομικός αναλυτής στο Συμβούλιο Ελέγχου Παιγνίων της Νεβάδα, αναφέρθηκε στην προσδοκία που περιβάλλει τα συνολικά κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια του Νοεμβρίου. Ο Lawton σημείωσε ότι θα υπάρχει μεγάλη προσμονή για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο του Grand Prix της F1 στο Λας Βέγκας, συμβουλεύοντας όλους να μείνουν συντονισμένοι.

Παρόλο που ο Οκτώβριος είχε μία ημέρα Σαββατοκύριακου λιγότερη από την προηγούμενη χρονιά, σχεδόν σε κάθε αγορά της Νότιας Νεβάδας σημειώθηκε αύξηση των κερδών από τυχερά παιχνίδια. Το Boulder Strip σημείωσε σημαντική αύξηση κατά 10,3% και έφτασε τα 88,6 εκατομμύρια δολάρια. Laughlin αυξήθηκε κατά 5,3% σε 47,6 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το Βόρειο Λας Βέγκας κατέγραψε οριακή μείωση κατά 0,8% στα 23,4 εκατ. δολάρια.

Ο Οκτώβριος σηματοδότησε αντιστροφή της τάσηςΑρκετές αγορές, συμπεριλαμβανομένων του κέντρου του Λας Βέγκας, του Laughlin, του Boulder Strip, της κομητείας Clark και της κομητείας Washoe, συνέβαλαν στην αύξηση των κερδών από κουλοχέρηδες, κυρίως λόγω των υψηλότερων ποσοστών δικαιωμάτων.

Προκλήσεις αναδύονται καθώς τα κέρδη από κουλοχέρηδες και τα στοιχήματα επιτραπέζιων παιχνιδιών μειώνονται τον Οκτώβριο

Στοιχεία για τα τυχερά παιχνίδια των κρατών συνεχίζουν να ξεπερνούν τα προ της πανδημίας επίπεδα, με τον Οκτώβριο του 2023 να παρουσιάζει αύξηση 28,7% ή 293,3 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τον ίδιο μήνα του 2019. Αυτό το ορόσημο σηματοδοτεί επίσης το 32ο συνεχόμενο μήνα που το κράτος έχει καταγράψει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μηνιαίες αποδοχές.

Τα καταστήματα στο Las Vegas Strip συνεχίζουν να ευημερούν, επωφελούμενα από τις κατοικίες, τις συναυλίες και τις αθλητικές εκδηλώσεις. Έχουν πραγματοποιηθεί αξιόλογες παραστάσεις από την Adele, τους U2, την Pink, τον Ed Sheeran και αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. NASCAR Xfinity Series και Λας Βέγκας Raiders εντός έδρας παιχνίδια έχουν συμβάλει στη δυναμική σκηνή τυχερών παιχνιδιών της πόλης.

Ωστόσο, η έκθεση αποκάλυψε ένα σταδιακή επιβράδυνση του τζόγου στο Strip, με τα κέρδη από τα φρουτάκια να μειώνονται κατά 1,1% και τα συνολικά στοιχήματα κατά 1,3% σε 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Οκτώβριος σηματοδότησε τον τρίτο συνεχόμενο μήνα Τα έσοδα από κουλοχέρηδες μειώθηκανσπάζοντας ένα σερί 30 συνεχόμενων μηνιαίων αυξήσεων που χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2021. Επιτραπέζια παιχνίδια παρουσίασαν επίσης μείωση, με πτώση των ποσών που στοιχηματίστηκαν, παρά την αύξηση των κερδών από τα επιτραπέζια παιχνίδια κατά 4,4%.