Η 888 Holdings αποκτά ώθηση περιεχομένου από την REEVO

Τα παιχνίδια της εταιρείας θα είναι πλέον διαθέσιμα στην 888 Holdings και στις σημαντικότερες πλατφόρμες iGaming της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ακόλουθων. William Hill, Mr Greenκαι το ομώνυμο 888casino είναι μια μάρκα από μόνη της.

Η REEVO εισάγει τους πρωτότυπους τίτλους της στις μάρκες του 888

Η REEVO θα διαθέσει μια σειρά από πρωτοποριακό, εσωτερικά αναπτυγμένο περιεχόμενο, όπως Crazy Crocs, Electro Reelsκαι Yin Yang δίδυμα. REEVO Επικεφαλής πωλήσεων Petra Maria Poola εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευκαιρία της εταιρείας της να συνεργαστεί με έναν καθιερωμένο ηγέτη όπως η 888 και να αναπτύξει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο περιεχομένου της.

Με την πρόσβαση στα εσωτερικά μας παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν περιεχόμενο αιχμής που ανταποκρίνεται σε όλες τις προτιμήσεις τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που αντιπροσωπεύει αυτό και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει.

Επικεφαλής πωλήσεων, REEVO Petra Maria Poola

Η Poola υποστήριξε ότι οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες παιχνιδιού και θα προσφέρουν μια ποικίλη συλλογή από τίτλους υψηλής απόδοσης και περιεχόμενο αιχμής. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει τεράστια αξία και στις δύο εταιρείες”, δήλωσε η κ. Poola.

888 Group Chief Content Officer Ofir Gal-Mor συμφώνησε, επαινώντας το ποιοτικό περιεχόμενο της REEVO και τη δέσμευση της για τη δημιουργία εξαιρετικών τίτλων. “Η συνεργασία με την REEVO θα ενισχύσει τη στρατηγική μας για την ηγεσία προϊόντων και περιεχομένου στο 888”, δήλωσε ο Gal-Mor.

Η πλατφόρμα ποικίλου περιεχομένου της REEVO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλιστεί ότι η 888 παραμένει ανταγωνιστική και ότι τα εμπορικά της σήματα έχουν πρόσβαση σε σπουδαία παιχνίδια για να προσφέρουν στους παίκτες. Εκτός από τη δημιουργία των δικών της παιχνιδιών, η REEVO έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο συγκεντρωτικού περιεχομένου.

Τους τελευταίους μήνες και εβδομάδες, η REEVO έχει επεκτείνει με ταχείς ρυθμούς την πλατφόρμα και τη λύση συγκέντρωσης περιεχομένου της. Η εταιρεία πρόσθεσε περισσότερους από 60 τίτλους από την Hacksaw Gaming νωρίτερα αυτό το μήνα και ενσωμάτωσε επίσης τις Orbital Gaming και Vibra Gaming για να ενισχύσει την επέκτασή της σε διαφορετικές δικαιοδοσίες.