Η Aristocrat εγκαινιάζει ένα τρίτο παιχνίδι με θέμα το NFL: Overtime Cash

Overtime Cash είναι η τελευταία δόση της σειράς που περιλαμβάνει δράση του NFL και υπόσχεται στους οπαδούς κάτι περισσότερο για να προσθέσουν στις καθημερινές τους τελετουργίες του NFL. Το παιχνίδι μοιάζει με το Super Bowl Jackpots κατά μία έννοια, με εκπροσώπηση και των 32 ομάδων του NFL, αλλά φυσικά έχει τη δική του πινελιά που το κάνει ξεχωριστό και ενδιαφέρον για νέους και παλιούς παίκτες.

Περισσότερα διασκεδαστικά παιχνίδια NFL προστέθηκαν στη σειρά παιχνιδιών της Aristocrat

Υπάρχει το Λειτουργία αναχαίτισης έχει προστεθεί στο Overtime Cash, το οποίο είναι ένα στοίχημα ante μιας πίστωσης που δίνει στους παίκτες μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσουν. Βασικά, αυξάνετε μια χαμένη περιστροφή σε μια ακόμη προσπάθεια να μετατρέψετε ένα κακό αποτέλεσμα σε καλό.

Υπάρχουν επίσης Ο ψηφιακός τροχός που προσφέρει μεγαλύτερα έπαθλα για εξερεύνηση, καθώς και η λειτουργία Overtime Cash που θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε έναν πολλαπλασιαστή 10x στην παράταση. Το παιχνίδι είναι επίσης μέρος του δικτύου Super Bowl Jackpots, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείτε να συμμετέχετε για μια ευκαιρία να κερδίσετε το Super Bowl Jackpots. υπογραφή 1 εκατομμύριο δολάρια τζακ ποτ.

Τα χρήματα υπερωριών είναι διαθέσιμα ως μέρος του Marquis step wardrobeένα από τα νεότερα παιχνίδια της Aristocrat. Είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς, μετά τα τζάκποτ NFL Kickoff και Super Bowl, και έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για τους οπαδούς των σπορ και του NFL.