Η Asmongold θεωρεί ότι η συνολική στρατηγική της Kick είναι έξυπνη και συναφής

Ωστόσο, Asmongold δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον τρόπο Kick Υποτίθεται ότι “κλείνει” κουλοχέρηδες και προωθεί τον τζόγο. Το Kick ξεκίνησε ως εναλλακτική λύση από μια σειρά επιχειρήσεων και επενδυτών που ήταν δυσαρεστημένοι με την προσφορά των Twitch Η πολιτική του Twitch για τις ροές τυχερών παιχνιδιών, η οποία απαγόρευε τη διαφήμιση συγκεκριμένων ιστότοπων, ενώ δεν καθόριζε τους εξουσιοδοτημένους φορείς εκμετάλλευσης.

Η Asmongold παραμένει ρεαλιστική στη συζήτηση για το λάκτισμα

Ο streamer, γνωστός κυρίως με το ψευδώνυμό του, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό που πρότεινε μια δημοσίευση στο Reddit που είχε διαβάσει, ότι δηλαδή το Kick θα μπορούσε να κρατήσει θέσεις για ροές παιχνιδιών μετρητών. Αυτό ήταν σύμφωνο με τη συνολική στρατηγική της εταιρείας που πρότεινε ο Asmongold κατά τη διάρκεια μιας ροής. Τα ακριβή λόγια του ήταν: “Ο κ:

Η Kick’s συνιστά να κρατάμε την τρίτη και την πέμπτη θέση για ροές παιχνιδιών μετρητών”. Υπάρχει μια πιθανότητα να ισχύει αυτό, εννοώ, κοίτα. Προφανώς θα βγάλουν χρήματα από τον τζόγο. Πιθανότατα είναι καλό να το κάνουν.

Asmongold

Από το Kick ξεκίνησε σε Μάρτιοςη πλατφόρμα έχει ήδη κερδίσει πολλά από τα αστέρια του Twitch, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να χτίζει από το μηδέν. Στους streamers της περιλαμβάνονται διάσημες προσωπικότητες και καθιερωμένοι δημιουργοί περιεχομένου, όπως οι xQc, Trainwreck και Amouranth – όλοι τους είχαν σημαντική παρουσία στην πλατφόρμα που ανήκει στην Amazon πριν ξεκινήσουν στο Kick.

Ο γνωστός ράπερ Drake κάνει επίσης streaming στο Kick κατά καιρούς, και η πλατφόρμα προσελκύει ήδη αρκετούς θεατές. Επιπλέον, το Kick προσφέρει ένα πολύ πιο γενναιόδωρο μοντέλο διαμοιρασμού των εσόδων. 95% των εσόδων έναντι 5% των οποίων τα χρήματα πηγαίνουν στην πλατφόρμα.

Πρόκειται για μια πράξη περιφρόνησης απέναντι σε άλλες καθιερωμένες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Twitch, οι οποίες προσφέρουν στους streamers τους ένα κλάσμα των εσόδων. Ο Asmongold δήλωσε ότι δεν θα ασκούσε κριτική ούτε στον τρόπο με τον οποίο η Kick λειτουργεί επιχειρηματικά.

Το Twitch έχει επίσης προφανείς σχέσεις και διασυνδέσεις με τον τζόγο

Είπε ότι το θέμα του τζόγου δεν αξίζει πραγματικά να αναφερθεί για τον απλούστατο λόγο ότι η Amazon είχε επίσης μια συνεργασία με την DraftKingsμία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένες Πολιτείες και Βόρεια Αμερική.

Ο Asmongold έχει σκεφτεί ακόμη και ο ίδιος να μεταπηδήσει στο Kick, αλλά παρέμεινε ουδέτερος και δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην τρέχουσα συζήτηση της κοινότητας Twitch vs Kick.

Το Kick έχει ήδη απαγορευτεί στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή περιέχει πάρα πολλά τυχερά παιχνίδια. Περιέργως, η απαγόρευση δεν ισχύει για το Twitch, γεγονός που υποδηλώνει ένα διπλό πρότυπο.