Η AvatarUX γίνεται ο τελευταίος προμηθευτής της πλατφόρμας REEVO

REEVOΗ REEVO, ένα στούντιο που αναπτύσσει τίτλους στο σπίτι και επίσης συγκεντρώνει περιεχόμενο τρίτων, καλωσόρισε το έργο AvatarUX και θα προσφέρει πλέον στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης πρόσβαση στη γκάμα υπηρεσιών του παρόχου. CherryPop και MonkeyPop καθώς και πολλά άλλα παιχνίδια.

Η REEVO ενισχύει τη βιβλιοθήκη περιεχομένου της με το AvatarUX

AvatarUX είναι ο δημιουργός εξαιρετικών χαρακτηριστικών όπως το PopWins και το MultiPop, τα οποία έχουν γίνει μερικοί από τους πιο δημοφιλείς μηχανισμούς του παιχνιδιού μεταξύ των παικτών. Χάρη στο REEVO, περισσότεροι παίκτες θα μπορούν πλέον να επωφεληθούν από αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η REEVO καλωσορίζει το AvatarUX σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης της προσφοράς των προϊόντων της. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον συγκεντρωτή, ο οποίος παρέχει ήδη περισσότερα από 8.000 παιχνίδιαμε κουλοχέρηδες, επιτραπέζια παιχνίδια και τυχερά παιχνίδια, καθώς και ζωντανές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών.

Η REEVO έχει δεσμευτεί να προσθέσει περισσότερα 60 νέους προμηθευτές παιχνιδιών το 2023, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές περιεχομένου iGaming στον κόσμο. Διευθύνων Σύμβουλος της AvatarUX Nicola Longmuir χαιρέτισε την ευκαιρία και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δει τα προϊόντα της εταιρείας του να αναπτύσσονται με το REEVO.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο ισχυρής εμπορικής ανάπτυξης και συνεργασίες όπως αυτή μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε τη διανομή μας σε νέες αγορές και να στοχεύσουμε σε νέους παίκτες.

Nicola Longmuir, Διευθύνων Σύμβουλος, AvatarUX

Καινοτόμα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη εμβέλεια

Επικεφαλής πωλήσεων REEVO Petra Maria Poola χάρηκε επίσης που είδε τους τίτλους PopWins της AvatarUX να γίνονται μέρος της εξελισσόμενης βιβλιοθήκης περιεχομένου της REEVO, φέρνοντας καινοτομία, προστιθέμενη αξία και εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες.

“Οι πελάτες μας θα λατρέψουν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το ποιοτικό περιεχόμενο και είμαστε ευτυχείς που επιβεβαιώνουμε αυτή τη συνεργασία με ένα από τα πιο λαμπρά εμπορικά σήματα στον κλάδο των online τυχερών παιχνιδιών”. Poola. Φέτος, η REEVO επέκτεινε την εμβέλειά της συνεργαζόμενη με έναν αριθμό νέων προμηθευτών.

Όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία ήταν πρόθυμη να εξασφαλίσει περισσότερες από 60 νέες συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των Endorphina, 3 Oaks Gaming και Onlyplay, οι οποίες αποτελούν πλέον μέρος της εκτεταμένης βιβλιοθήκης περιεχομένου του aggregator.