Η Bet365 και η NoLimit City εγκαινιάζουν το Apocalypse Riders X, ένα νέο αποκλειστικό παιχνίδι

Κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών bet365 ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου πρωτότυπου παιχνιδιού με την ονομασία Apocalypse Riders X. Προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο των κορυφαίων παιχνιδιών καζίνο, μπίνγκο και αθλητικών στοιχημάτων του φορέα εκμετάλλευσης, αυτή η νέα έκδοση θα προσελκύσει τους παίκτες χάρη σε μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Σχεδιασμένο για να φέρει επανάσταση στην αγορά, το Apocalypse Riders X ενσωματώνει μια σειρά από μηχανισμούς εμπλοκής. Για παράδειγμα, το παιχνίδι χρησιμοποιεί xBombμια νέα αδειοδοτημένη μηχανική που αναπτύχθηκε από No Limit City. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει γνωστούς μηχανισμούς από τον ίδιο προγραμματιστή, όπως xWays, xNudge και xSplit.

Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Apocalypse Riders X μπορούν να κερδίσουν πολλά, με το μέγιστο κέρδος του παιχνιδιού να είναι 20,000x.

Ως παγκόσμιος γίγαντας, η bet365 γνωρίζει τη βιομηχανία iGaming και τι αρέσει στους παίκτες. Η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πελατειακή βάση περισσότερων από 90 εκατομμυρίων ανθρώπων σε πολλές δικαιοδοσίες, γεγονός που της επιτρέπει να βλέπει τι λειτουργεί και τι όχι.

Το Apocalypse Riders X είναι ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών πελατών. Θα ενταχθεί στη γκάμα παιχνιδιών της bet365. 150+ αποκλειστικότητεςεπιτρέποντας στον φορέα εκμετάλλευσης να διαφοροποιήσει το περιεχόμενό του από αυτό των ανταγωνιστών του.

Η Bet365 συνεργάζεται με την NoLimit City από το 2022, όταν τα δύο μέρη ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους. Έκτοτε, οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε αποκλειστικούς τίτλους όπως το Mercenary X, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι και διέθετε μηχανισμούς xWays, xNudge και xSplit.

Τέσσερις αναβάτες για τέσσερις συναρπαστικούς μηχανισμούς

Επικεφαλής παραγωγής λογισμικού τυχερών παιχνιδιών στην Bet365, Marie Deaneσχολίασε τη νέα έκδοση. Επισήμανε ότι οι άλλοι δύο τίτλοι με άδεια χρήσης που χρησιμοποιούν τους πατενταρισμένους και βραβευμένους μηχανισμούς της No Limit City έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η Deane πρόσθεσε ότι η ομάδα της ήταν “πολύ ενθουσιασμένη” για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού και του ολοκαίνουργιου μηχανισμού xBomb.

4 θανατηφόροι αναβάτες εγγυώνται 4 θανατηφόρα χαρακτηριστικά που εξισορροπήσαμε για να προσφέρουμε μια συχνότητα επιτυχίας χαρακτηριστικών και στις 4 περιστροφές, διατηρώντας παράλληλα τις δυνατότητες που περιμένουν οι παίκτες από κάθε παιχνίδι No Limit City – ένα επιβλητικό 20.000x!

Marie Deane, επικεφαλής παραγωγής λογισμικού τυχερών παιχνιδιών, bet365

Σύμφωνα με τη Marie Deane, το Apocalypse Riders X είναι ένα αποκλειστικό παιχνίδι που οι πελάτες της bet365 θα απολαύσουν πραγματικά.

Τα προϊόντα της Bet365 είναι διαθέσιμα σε 22 διαφορετικές γλώσσες, γεγονός που της επιτρέπει να απευθύνεται σε παίκτες από όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια επέκταση της εταιρείας έχει ενισχυθεί από νέες συμφωνίες, όπως η συμφωνία με την Sandy’s Racing & Gaming στο Κεντάκι και η συμφωνία με την Bragg Gaming στο Οντάριο.