Η Betsson συνεχίζει την επέκτασή της στην Ευρώπη με την εγκατάστασή της στη Σερβία

Ο παγκόσμιος χειριστής παιχνιδιών και αθλητικών στοιχημάτων, Betsson Groupανακοίνωσε την Τρίτη ότι κατάφερε να αποκτήσει μια για τη ρυθμιζόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών στη Σερβία. Αυτή η τελευταία ανακοίνωση αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, επιτρέποντάς της να συνεχίσει την ανάπτυξή της στη Γηραιά Ήπειρο και να επεκτείνει τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών της. σε νέα ακροατήρια. Χάρη στη σερβική άδεια, η Betsson μπορεί πλέον να ξεκινήσει επίσημα τα online παιχνίδια καζίνο με παιχνίδια μετρητών. Rizkένα δημοφιλές εμπορικό σήμα στην αγορά της χώρας. Η Rizk είναι μέρος της Zecure Gamingμια εταιρεία που εξαγόρασε η Betsson πριν από μερικά χρόνια, στην 2020.

Η επέκταση στη Σερβία συμπληρώνει την παγκόσμια ανάπτυξη της Betsson. Στην πραγματικότητα, συνέβαλε στην επέκταση της παρουσίας της εταιρείας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Κεντρική Ασία (ΚΑΕΚ) περιοχή. Η περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης εντοπίστηκε λόγω των δυνατοτήτων της, καθώς συνεισέφερε το 43% των εσόδων της Betsson το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Πρόσφατα, η εταιρεία ενίσχυσε την προσφορά της στα eSports υπογράφοντας συμφωνία με την BETERBETER, ο κορυφαίος πάροχος περιεχομένου και δεδομένων που τροφοδοτεί τους φορείς εκμετάλλευσης iGaming, στοιχημάτων και esports. Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα, ήταν διευκολύνθηκε από την BETBAZAR και επέτρεψε στην Betsson να ενισχύσει τις δυνατότητες των esports της.

Μια συναρπαστική στιγμή για τη Rizk

Ronni HartvigΕμπορικός Διευθυντής της Betsson, παραδέχτηκε ότι είδε με χαρά τις επιδόσεις της Zecure Gaming τα τελευταία χρόνια. Είπε: “Έχουν αναζωογονήσει την ουσία της μάρκας Rizk, αναζωπυρώνοντας τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που ενυπάρχει σε αυτήν, και έχουν εφαρμόσει με δεξιοτεχνία τις γνώσεις τους σε πολλαπλές αγορές. Ανυπομονώ να δούμε τι μπορούν να επιτύχουν σε αυτή τη νέα αγορά.. “

Η Σερβία είναι μια συναρπαστική νέα αγορά για τη μάρκα μας, Rizk. Ανυπομονούμε να επαναλάβουμε τις επιτυχίες μας σε άλλες αγορές, καθώς βλέπουμε σημαντικές δυνατότητες και ευκαιρίες εκεί.

Andrew Valenzia, εμπορικός διευθυντής της Zecure Gaming

Andrew Valenziaδιευθυντής πωλήσεων της θυγατρικής της Betsson, Zecure Gaming, συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό του Hartvig. Μίλησε για τις δυνατότητες της σερβικής αγοράς για το εμπορικό σήμα Rizk. Επιπλέον, ο Valenzia δήλωσε ότι η εταιρεία θα εκμεταλλευτεί την τεράστια εμπειρία της για να βοηθήσει τη μάρκα να αδράξει νέες ευκαιρίες στην αγορά και να αναπτυχθεί. “Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά της ομάδας μας ήταν οι βασικοί παράγοντες των επιτευγμάτων μας και είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε το ίδιο επίπεδο ενέργειας στη Σερβία”, κατέληξε.