Η Caesars Entertainment υπό τον έλεγχο των αναλυτών καθώς οι αξιολογήσεις αποκλίνουν

Caesars Entertainment έχει γίνει επίκεντρο των αναλυτών της χρηματιστηριακής αγοράς, καθώς εμφανίζονται διαφορετικές απόψεις για τη μελλοντική πορεία της εταιρείας.

Η JMP Securities βλέπει ανοδικά την Caesars με τιμή-στόχο τα 65,00 δολάρια

JMP Securities ξεκίνησε την κάλυψη στις 9 Ιανουαρίου, προσφέροντας τιμή “Outperform” και έθεσε τιμή-στόχο 65,00 δολάρια για τη μετοχή, αναφέρουν τα οικονομικά ειδησεογραφικά μέσα. Marketbeat. Αυτή η αισιόδοξη εκτίμηση υποδηλώνει μια πιθανή άνοδο της τάξης του 40,54% σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή. Από την άλλη πλευρά, JPMorgan Chase & amp; Co. μειωμένη την τιμή-στόχο τους στα 54,00 δολάρια, υποδηλώνοντας ένα πιο συντηρητικό περιθώριο ανόδου της τάξης του 19,87%.

Οι αναλυτές παρακολούθησαν στενά τα τριμηνιαία αποτελέσματα της εταιρείας που δημοσιεύθηκαν στις 31 Οκτωβρίου 2023Η Caesars ξεπέρασε τις εκτιμήσεις συναίνεσης με κέρδη ανά μετοχή 0,34 δολάρια, υψηλότερα από τα αναμενόμενα 0,27 δολάρια. Η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα ύψους 2,99 δισ.ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών για 2,94 δισ. δολάρια.

Η αξιοσημείωτη δραστηριότητα των εμπιστευτικών προσώπων περιελάμβανε Διευθυντής Michael E. Pegram αγορά 15.000 μετοχών σε μέση τιμή 41,90 δολάρια, συνολικής αξίας 628.500 δολαρίων. Η κίνηση αυτή αντανακλά την εμπιστοσύνη στην εταιρεία, με την Pegram να κατέχει πλέον 136.697 μετοχές αξίας περίπου 5.727.604,30 δολαρίων.

Μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές έχουν επίσης προσαρμόσει τις θέσεις τους στην Caesars. Soros Capital Management αύξησε τη συμμετοχή της κατά 0,4%, ενώ η Εθνική Τράπεζα της Τσεχίας και Δημιουργικός σχεδιασμός αύξησαν τις θέσεις τους κατά 0,8% και 2,6% αντίστοιχα. Οι κινήσεις αυτές υποδηλώνουν ένα μείγμα εμπιστοσύνης και επιφυλακτικότητας μεταξύ των θεσμικών παραγόντων.

Η Caesars αντιμετωπίζει μειώσεις τιμών-στόχων από τις JPMorgan και Morgan Stanley

Η JPMorgan Chase & amp; Co. δεν ήταν η μόνη που μείωσε τον στόχο τιμής της για την Caesars. Morgan Stanley μείωσε επίσης την τιμή της από τα 48 δολάρια στα 45 δολάρια, υποδηλώνοντας μια μικρή πτώση.

Από τους 16 αναλυτές που καλύπτουν την Caesars, οι 12 την έχουν αξιολογήσει ως “Strong Buy” ή “Buy”, ενώ τέσσερις την έχουν αξιολογήσει ως “Hold”. Η τιμή-στόχος συναίνεσης των $61,94 υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 36,55%, αλλά ορισμένοι αναλυτές έχουν επισημάνει την πιθανότητα καθοδικών αναθεωρήσεων.

Την ίδια στιγμή, τον Δεκέμβριο, ο αναλυτής της Barclays Brandt Montour είχε ταχθεί υπέρ της αγοράς της μετοχής. Penn National Gaming (PENN) και Caesars Entertainment για το 2024, επικαλούμενη την επιτυχία του Penn με το ESPN Bet και την Caars Entertainment. Caesars Η υποτιμημένη μείωση της μόχλευσης της Caesars και οι ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές.

Ωστόσο, οι αναλυτές έκαναν και άλλες προβλέψεις. Σύμφωνα με αναλυτή Shaun Kelley της Bank of AmericaΗ Caesars Entertainment ενδέχεται να πουλήσει δύο από τα ακίνητά της στην Ιντιάνα, Horseshoe Indianapolis και Harrah’s Hoosier Parkπροκειμένου να μειωθούν οι χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις. Η πιθανή πώληση, που εκτιμάται σε σχεδόν 2 δισ. Ο αναλυτής πρότεινε ότι η κίνηση αυτή θα ευθυγραμμιστεί με τον στόχο της Caesars για μείωση της μόχλευσης και επίτευξη των στοχευμένων χρηματοοικονομικών δεικτών.