Η Caf υποστηρίζει την είσοδο της Eyas Gaming στη Βραζιλία

Cafπαγκόσμιος ηγέτης στην αγορά ψηφιακών ταυτοτήτων, συμφώνησε να υποστηρίξει την πρωτοβουλία Eyas Gaming εκτόξευση σε Βραζιλία. Αυτή η εταιρεία θα βοηθήσει τον φορέα εκμετάλλευσης να επαληθεύσει την ηλικία και την ταυτότητα όλων των παικτών στη Βραζιλία, επιτρέποντας στην Eyas να στέλνει παίκτες με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Η Eyas Gaming είναι μια θυγατρική του ομίλου Gauselmann η οποία εγκαθίσταται στη Βραζιλία με ένα εμπορικό σήμα iGaming. Εν τω μεταξύ, η μητρική εταιρεία του φορέα εκμετάλλευσης υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με τη βραζιλιάνικη εταιρεία αθλητικών μέσων ενημέρωσης Lance! η οποία ανέπτυξε και λειτούργησε το εμπορικό σήμα από τα κέντρα της στη Μάλτα και το Γιβραλτάρ.

Ο ρόλος της Caf θα είναι να ερευνά τους Βραζιλιάνους πελάτες της Eyas και να επαληθεύει την ταυτότητα και την ηλικία τους. Ως εταιρείες που δεσμεύονται για τον υπεύθυνο τζόγο, η Eyas Gaming και η Lance! επιδιώκουν να προστατεύσουν τους παίκτες από βλάβες και θα παρέχουν επίσης στους παίκτες μια ποικιλία εργαλείων ασφαλέστερου τζόγου.

Καθώς η Βραζιλία επιτέλους δεσμεύεται να ρυθμίσει τα αθλητικά στοιχήματα, η Eyas Gaming επιδιώκει να εισέλθει στην τοπική αγορά και να γίνει ένας σημαντικός τοπικός φορέας εκμετάλλευσης. Η εταιρεία θεωρεί αυτή την έναρξη ως μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσει ερείσματα στην περιοχή LATAM.

Η Eyas επέλεξε την Caf λόγω της εις βάθος γνώσης της αγοράς της Βραζιλίας. Ως εταιρεία που ιδρύθηκε στη Βραζιλία, η Caf κατανοεί πώς λειτουργεί το βραζιλιάνικο δημόσιο και είναι εξοικειωμένη με τους τοπικούς κανονισμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ηγέτης στον τομέα της ψηφιακής ταυτότητας ήταν η ιδανική επιλογή για την Eyas.

Η Caf είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει την Eyas να εκσυγχρονίσει τα βραζιλιάνικα τυχερά παιχνίδια

Ο γενικός διευθυντής διεθνούς επέκτασης της Caf, Emma Lindleyεξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη νέα συμφωνία. Η ίδια δήλωσε ότι η ομάδα της είναι ευτυχής που συνεργάζεται με τη θυγατρική της Gauselmann σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τους βραζιλιάνικους αγώνες.

Καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρυθμίσει τα αθλητικά στοιχήματα στη Βραζιλία, οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών που μπορούν να ταυτοποιούν γρήγορα και με ακρίβεια τους πελάτες, να επαληθεύουν την ηλικία τους, να παρέχουν βέλτιστη εμπειρία χρήσης και να καταπολεμούν την απάτη θα γίνουν ηγέτες της αγοράς.

Emma Lindley, διευθύνουσα σύμβουλος διεθνούς επέκτασης, Caf

Η κ. Lindley επεσήμανε ότι οι νέοι βραζιλιάνικοι κανονισμοί δίνουν έμφαση στην ασφάλεια. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αγορά της Βραζιλίας είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη, γι’ αυτό και η πρωτοβουλία Eyas και Lance! είναι τόσο σημαντική.

Επικεφαλής του τμήματος απάτης, κινδύνων και πληρωμών της Eyas Gaming, Andrejs Cuzansδήλωσε ότι η βοήθεια της Caf θα είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη και η εξέλιξη της εταιρείας του στη Βραζιλία.

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την αγορά τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο συνεργάτη για να εγκατασταθούμε και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε εδώ.

Andrejs Cuzans, επικεφαλής του τμήματος απάτης, κινδύνων και πληρωμών, Eyas Gaming

Ο Cuzans κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα του ήθελε να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της Eyas χρησιμοποιούνταν υπεύθυνα μόνο από εκείνους που έχουν νόμιμο δικαίωμα να παίζουν τυχερά παιχνίδια.