Η ClubsNSW διορίζει τον βετεράνο της Tabcorp και της Star ως διευθύνοντα σύμβουλο

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ClubsNSW θα βασιστεί στις συμβουλές, την εμπειρογνωμοσύνη και τη διορατικότητα του Rebecca Riant η οποία ανέλαβε επικεφαλής της οργάνωσης.

Απαραίτητη εμπειρία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών

Η Riant φέρνει μαζί της πλούσιες γνώσεις και εμπειρία, έχοντας εργαστεί τόσο στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών όσο και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Tabcorp και Το αστέρι του Σίδνεϊ και δεκαετίες εμπειρίας. Πρόεδρος των NSWClubs Δρ Γιώργος Πεπόνης Σχολιάζοντας το διορισμό του Ριάντ, είπε:

Η Ρεβέκκα φέρνει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα, τη διαμόρφωση και εκτέλεση στρατηγικής, τη σύνδεση με τις κανονιστικές αρχές και τη μετασχηματιστική αλλαγή στην ένωσή μας και στον κλάδο των λέσχες γενικότερα.

Πρόεδρος του NSWClubs Δρ Γιώργος Πεπόνης

Η ανακοίνωσή του αποκαλύφθηκε από το ClubsNSW και θα ισχύσει από τις 24 Ιουλίου 2023. Ο Ριάντ διαδέχεται τον άτυχο προκάτοχό του, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά από αναίσθητα σχόλια κατά τη διάρκεια διαμάχης με τον πρωθυπουργό της NSW. Dominic Perrottet.

Εκείνη την εποχή, ο Josh Landis, ο πρώην πλέον διευθύνων σύμβουλος, πρότεινε ότι το μοναδικό κίνητρο του Perrottet για την εισαγωγή μαζικού τζόγου σε κλαμπ σε όλη την πολιτεία ήταν η καθολική του πίστη, ένα σχόλιο που δεν ικανοποίησε ούτε τους φίλους ούτε τους αντιπάλους του και προκάλεσε αμηχανία.

Αλλά η ClubsNSW επέλεξε το σωστό πρόσωπο για τη δουλειά. Η κ. Riant διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Γνωρίζει καλά τα θέματα βιωσιμότητας και εμπειρίας πελατών και κατανοεί το τοπικό τοπίο των τυχερών παιχνιδιών.

Είναι πρώην μέλος της The Star Sydney, όπου κατείχε τη θέση του επικεφαλής των ελέγχων και της ενεργοποίησης, πριν γίνει επικεφαλής των ελέγχων για ολόκληρη την επιχείρηση. Star Entertainment Group στις αρχές του έτους. Όσον αφορά την υποδοχή που έχει τύχει στο ClubsNSWολόκληρος ο οργανισμός επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της και να συμβάλει στην ενίσχυση των ρυθμιστικών προτύπων και της εμπειρίας των πελατών.

Ταχείες αλλαγές στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών της NSW

Η άφιξη του Riant έρχεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τον κλάδο στο σύνολό του. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ορισμένες σημαντικές εξελίξεις στην πολιτεία, με την κυβέρνηση και τις ρυθμιστικές αρχές να προχωρούν γρήγορα στην επίλυση ορισμένων εκκρεμών ζητημάτων.

Ένα από αυτά αφορά τα όρια στοιχημάτων στα μηχανήματα πόκερ, τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στα κλαμπ. Το όριο πονταρίσματος προτείνεται τώρα να είναι περίπου 340 δολάρια.

Εν τω μεταξύ, η πολιτεία προχωράει με το σχέδιο τυχερών παιχνιδιών χωρίς μετρητά, αν και το πιλοτικό πρόγραμμα έπρεπε να διακοπεί αφού χάκερ κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες τουλάχιστον 40 πελατών που χρησιμοποιούσαν αυτή τη μορφή τυχερών παιχνιδιών, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τα πρότυπα προστασίας δεδομένων στον κλάδο.