Η Crown Resorts εγκαινιάζει πρωτοβουλία για ασφαλέστερα τυχερά παιχνίδια σε ολόκληρη την εταιρεία

Αυστραλιανός φορέας εκμετάλλευσης Crown Resorts εισήγαγε ένα νέο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην πρόληψη της βλάβης που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια. Το πρόγραμμα ονομάζεται Crown PlaySafe και θα αναπτυχθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις του φορέα εκμετάλλευσης στη χώρα.

Η Crown δήλωσε ότι το πρόγραμμα αποτελεί μέρος του προγράμματος μετασχηματισμού Future Crown και μια απάντηση σε προηγούμενα ζητήματα που αντιμετώπισε η επιχείρηση. Στόχος του είναι να διευρύνει την εστίαση της εταιρείας από τον εντοπισμό και την υποστήριξη των προβληματικών παικτών στην πρόληψη του προβληματικού τζόγου.

Η προσέγγιση του Crown PlaySafe επέτρεψε στην εταιρεία να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση της ευημερίας και της φροντίδας των παικτών. Το πρόγραμμα είχε επίσης ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας έρευνας και πολιτικής για τα τυχερά παιχνίδια, της οποίας ηγείται ο Dr Jamie Wiebe από τις αρχές του 2022.

Η ομάδα του Wiebe θα εργαστεί σε έναν νέο κόμβο ανταλλαγής γνώσεων για τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, όπου θα συζητούνται και θα αξιολογούνται εργαλεία και πρακτικές ασφαλέστερου τζόγου. Η νέα διοίκηση της Crown έχει επενδύσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας στην πρόληψη και υποστήριξη της βλάβης από τα τυχερά παιχνίδια και στην επέκταση της ομάδας Crown PlaySafe.

Το Crown PlaySafe βασίζεται σε τέσσερις βασικές αρχές

Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του PlaySafe, η Crown ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ασφάλεια των παικτών. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε τομείς προτεραιότητας.

Ο πρώτος τομέας είναι ο οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου μέλλοντος για τα τυχερά παιχνίδια με έμφαση στην πρόληψη και την ασφάλεια των τυχερών παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι η νέα προτεραιότητα του Crown θα είναι η πρόληψη της βλάβης πριν αυτή γίνει πρόβλημα.

Επιπλέον, το Crown θα εργαστεί για την οικοδόμηση μιας ασφαλέστερης κουλτούρας παιχνιδιών που σέβεται την κοινότητα. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία θα συνεργαστεί με διάφορες ρυθμιστικές αρχές, παρόχους εκπαίδευσης, επιχειρήσεις, κοινοτικές οργανώσεις, εμπειρογνώμονες του κλάδου και την κυβέρνηση για τη δημιουργία μιας “πιο πολιτισμικά σχετικής προσέγγισης” για την πρόληψη του προβληματικού τζόγου.

Επιπλέον, η Crown θα θα δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον παιχνιδιού, με αυξημένη υποστήριξη για τους ευάλωτους και σε κίνδυνο παίκτες. Ως αποτέλεσμα, το Crown θα συνδυάσει την τεχνολογία με τα δεδομένα για να εντοπίσει τα πρώιμα σημάδια προβληματικού τζόγου και να αναλάβει δράση προτού να είναι πολύ αργά.

Τέλος, το Crown θα εργαστεί για την εφαρμογή ενός ασφαλέστερου συστήματος τυχερών παιχνιδιών για τη βελτίωση της κατανόησης της συμπεριφοράς των παικτών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσει στην έρευνα και την παρακολούθηση των δεδομένων και να δοκιμάσει νέα εργαλεία, έννοιες και ιδέες σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες και κριτικούς του κλάδου.

Εκτός από αυτούς τους τέσσερις θεμελιώδεις πυλώνες, η προσέγγιση PlaySafe επιδιώκει να μειώσει το στίγμα που συνδέεται με τον προβληματικό τζόγο.

Η Crown Resorts εισάγει ήδη νέες λύσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Crown Resorts, Ciarán Carruthersεξέφρασε την επιθυμία της εταιρείας του να γίνει οραματιστής στην πρόληψη της βλάβης που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια. Για το σκοπό αυτό, η Crown εντείνει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση του υπερβολικού τζόγου.

Εστιάζοντας στη συνεργασία και τη δέσμευση με την κυβέρνηση, τη βιομηχανία και τους κοινοτικούς εταίρους, είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να μειώσουμε τη βλάβη που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλα τα τυχερά παιχνίδια για όλους τους Αυστραλούς.

Ciarán Carruthers, Διευθύνων Σύμβουλος, Crown Resorts

Dr Jamie Wiebe μίλησε επίσης επί του θέματος, τονίζοντας την ανάγκη καλύτερης κατανόησης των προβλημάτων και της βλάβης που συνδέονται με τα τυχερά παιχνίδια. Είπε ότι η εταιρεία εργάζεται επί του παρόντος σε μια σειρά από αξιοσημείωτες λύσεις για ασφαλέστερα τυχερά παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας τυχερών παιχνιδιών, όπως το υποχρεωτικό παιχνίδι με κάρτες, τα όρια χρόνου και δαπανών και ο διαδικτυακός αυτοαποκλεισμός είναι μερικά μόνο από τα πολλά εργαλεία που εφαρμόζονται για να βοηθήσουν τους πελάτες να παίζουν με ασφάλεια.

Dr Jamie Wiebe, EGM RG Group, Crown Resorts

Wiebe κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε συνεργασία με πολλούς εμπειρογνώμονες του κλάδου και βασίζεται σε αξιόπιστες έρευνες στον τομέα.

Τον περασμένο μήνα το Crown επέστρεψε σε αρκετούς εργαζόμενους μετά από έρευνα που αποκάλυψε υποαμοιβές.