Η CT Interactive εγκαινιάζει το Jackpot.ch στην Ελβετία

Η συνεργασία θα δει jackpot.ch θα ενσωματώσει τα παιχνίδια της CT Interactive στη βιβλιοθήκη της μέσω της Gamanza, μιας πλατφόρμας iGaming. Η ευκαιρία αυτή θα επιτρέψει στην CT Interactive να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελβετία και στην jackpot.ch να προσφέρει στους παίκτες της περισσότερα διασκεδαστικά, ενδιαφέροντα και ελκυστικά παιχνίδια.

Η CT Interactive εισέρχεται εκ νέου στην ελβετική αγορά

Ως προμηθευτής, CT Interactive απολαμβάνει αυξανόμενης δημοτικότητας στην Ευρώπη, όπου οι κλασικοί και καινοτόμοι τίτλοι της αποδεικνύονται δημοφιλείς σε ένα ευρύ κοινό. Αυτή η νέα ευκαιρία στην Ελβετία επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει επικεντρωμένη στην παροχή ποιοτικών προϊόντων iGaming και να επιτρέψει στους συνεργάτες στις τοπικές δικαιοδοσίες να αυξήσουν τα ποσοστά δέσμευσης και διατήρησης οργανικά μέσω καινοτόμου περιεχομένου.

Η CT Interactive πρόκειται επίσης να κεφαλαιοποιήσει την ολοένα αναπτυσσόμενη ελβετική αγορά, προσφέροντας στους συνεργάτες μια σειρά από συναρπαστικά προϊόντα που μπορούν να αναπτύξουν στην πελατειακή τους βάση. Η ενσωμάτωση είναι επίσης απλή και απλή, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στην αγορά. Σχολιάζοντας αυτή τη νέα ευκαιρία, ο επικεφαλής του τμήματος CRM της CT Interactive Silvia Hristova είπε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τα συναρπαστικά μας παιχνίδια στους Ελβετούς παίκτες μέσω αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας. Η Ελβετία έχει δείξει τεράστιες δυνατότητες στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών και είμαστε βέβαιοι ότι το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο των παιχνιδιών μας θα έχει απήχηση στους τελικούς πελάτες των φορέων εκμετάλλευσης στην περιοχή.

CT Interactive, επικεφαλής διαχείρισης πελατειακών σχέσεων Silvia Hristova

Η κ. Hristova δήλωσε ότι ο προμηθευτής ήταν ευτυχής που είχε την ευκαιρία να συνάψει άλλη μια συναρπαστική συνεργασία και να διασφαλίσει ότι οι Ελβετοί παίκτες έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικό περιεχόμενο όταν παίζουν τοπικά. Εν τω μεταξύ, η CT Interactive απολαμβάνει ισχυρή ανάπτυξη και επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η CT Interactive κοιτάζει πολύ πέρα από την Ελβετία

Η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με τη Sazka – Allwyn International νωρίτερα αυτό το μήνα, συμφωνώντας να αναπτύξει το περιεχόμενό της με έναν ακόμη αξιόλογο συνεργάτη. Ομοίως, ο πάροχος περιεχομένου επέκτεινε την προσφορά του στην Ιταλία με τη συνεργασία του με την BetFlag.

Η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών της CT Interactive, η οποία έχει επίσης προμηθεύσει τα προϊόντα της στο διαδικτυακό καζίνο Favbet στην Κροατία. Πέρα από την περιοχή, η CT Interactive έχει επίσης συνάψει στρατηγικές συμμαχίες περιεχομένου στη Λατινική Αμερική, μια άλλη αναπτυσσόμενη αγορά και μια ευκαιρία για την CT Interactive να παρέχει εξαιρετικά παιχνίδια.