Η DSD Renewables παρέχει ηλιακή ενέργεια σε ακίνητα της Caesars στο Atlantic City

DSD Renewables (DSD) ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα υπερσύγχρονο έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. ηλιακό χαρτοφυλάκιο 6,5 MW για Caesars Entertainmentη οποία ενισχύει την Atlantic City με βιώσιμες ενεργειακές λύσεις. Το έργο, το οποίο αποτελείται από τέσσερα στέγαστρα στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την Ατλάντικ Σίτι, υλοποιήθηκε από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υγείας. Δύο σημαντικές ιδιοκτησίες της Caesars Atlantic Cityείναι σε καλό δρόμο για την παραγωγή περίπου 8,29 MWh καθαρής ενέργειας ετησίως, συμβάλλοντας στις πράσινες πρωτοβουλίες της Caesars Entertainment και προωθώντας ένα βιώσιμο μέλλον.

Τα ηλιακά στέγαστρα της Caesars Entertainment μεταμορφώνουν την Ατλάντικ Σίτι

Ηλιακές τέντεςένα μείγμα καινοτομίας και περιβαλλοντικής συνείδησης, δεν αποτελούν απλώς μια απόδειξη της δέσμευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Caesars Entertainmentείναι ένα σύμβολο της δέσμευσης της Caesars Entertainment να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, αλλά και της δέσμευσής της στις κοινότητες που εξυπηρετεί.

Eric Dominguez, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Μηχανικής και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων της Caesars Entertainment.εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το ορόσημο, λέγοντας: “Ο κ:

Η συνεργασία μας με την DSD παίζει καθοριστικό ρόλο στο να μας βοηθήσει να λάβουμε μέτρα για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Αυτά τα έργα στην Ατλάντικ Σίτι αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για την ενσωμάτωση περισσότερων καθαρών ενεργειακών πόρων στις δραστηριότητές μας, προσθέτοντας παράλληλα πραγματική αξία στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Eric Dominguez, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Μηχανικής και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων, Caesars Entertainment

Οι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 1,7 MW και μια ηλιακή οροφή γκαράζ 886 kW à Caesars Atlantic Cityκαθώς και δύο εγκαταστάσεις στο Harrah’s Resort Atlantic City – μια ηλιακή στέγη ισχύος 1,9 MW στο γκαράζ του αυτο-παρκάρικου του Harrah’s και μια ηλιακή στέγη ισχύος 1,9 MW στο γκαράζ του παρκαδόρου του Harrah’s. Επιπλέον, ένα ηλιακό σύστημα 913 kW εγκαταστάθηκε στην οροφή του Harrah’s Resort Atlantic City. Συνεδριακό κέντρο Harrah’s Waterfrontπου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024, θα ενισχύσει περαιτέρω αυτή την πράσινη πρωτοβουλία.

Οι εγκαταστάσεις αυτές χρησιμοποιούνται για διπλό σκοπό – παρέχοντας σκιερό χώρο στάθμευσης για το προσωπικό και τους πελάτες και μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το κόστος εκχιονισμού. Επιπλέον, το σύστημα στέγασης παρατείνει τη διάρκεια ζωής της στέγης και μειώνει τις απαιτήσεις ψύξης περιορίζοντας την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενισχύοντας έτσι την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα των ακινήτων.

Η DSD ξεπερνά τα παράκτια εμπόδια για τη βιώσιμη ηλιακή επιτυχία

Το ταξίδι για την επίτευξη αυτών των κατορθωμάτων δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. προκλήσεις. Η εσωτερική ομάδα θόλων της DSD έπρεπε να ξεπεράσει τα μοναδικά εμπόδια που δημιουργεί η εγγύτητα στην ακτή, προσαρμόζοντας τα μηχανολογικά σχέδια ώστε να ληφθούν υπόψη το αυξημένο φορτίο ανέμου και άλλοι παράγοντες κινδύνου.

Dan O’Brien, αντιπρόεδρος εμπορικής προέλευσης της DSDεξέφρασε την υπερηφάνειά του για τις προσπάθειες της ομάδας, λέγοντας:

Αντιμετωπίσαμε ορισμένα μοναδικά εμπόδια ανάπτυξης, αλλά η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, συνεργαζόμενη στενά με την Caesars και την Αρχή Ανασυγκρότησης Καζίνο για να φέρει αυτά τα έργα σε πέρας. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητικό.

Dan O’Brien, αντιπρόεδρος εμπορικής προέλευσης, DSD

Η DSD έχει χρηματοδοτήσει και αναπτύξει και θα έχει την κυριότητα και τη λειτουργία της εγκατάστασης μακροπρόθεσμα. Κοιτάζοντας μπροστά, η DSD διερευνά ενεργά άλλα έργα με την Caesars Entertainment σε διάφορους προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενισχύοντας την κοινή τους δέσμευση για ένα βιώσιμο και καθαρό ενεργειακό μέλλον.