Η ESA Gaming εγκαινιάζει τη Ρουλέτα VIP για το EasySwipe

Το νέο παιχνίδι, VIP Ρουλέταέχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους παίκτες ένα ακόμα πιο προσιτό, διασκεδαστικό και αποδοτικό παιχνίδι, χάρη στις ακόλουθες τεχνολογίες ESA Gaming βελτιστοποιημένα, αστραπιαία παιχνίδια.

Η ESA Gaming προσφέρει καλύτερη ρουλέτα

Βασισμένο στην ευρωπαϊκή ρουλέτα, με ένα μόνο μηδέν, το παιχνίδι διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους παίκτες στο παιχνίδι. γρήγορα και διασκεδάστε le εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης υψηλό όριο πονταρίσματος και η εμπειρία για κινητά, για την οποία σχεδιάστηκε, λειτουργεί ομαλά.

Ως ρουλέτα με ένα μόνο μηδέν, VIP Ρουλέτα διαθέτει RTP 97,30% και μέγιστη πληρωμή 35x. Το χαμηλό house edge επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν και να πειραματίζονται με διαφορετικές στρατηγικές, ενώ είναι σίγουροι ότι η εμπειρία τους δεν θα διακοπεί χάρη στην υποκείμενη τεχνολογία που είναι κατασκευασμένη για ανθεκτικότητα.

Ο σχεδιασμός για κινητά σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να παίρνουν το παιχνίδι μαζί τους εν κινήσει και να παίζουν όπου θέλουν, όπως θέλουν. Αυτή η τελευταία προσθήκη προσθέτει επίσης στο χαρτοφυλάκιο τίτλων παιχνιδιών της εταιρείας, όπως VIP Blackjack, Baccaratκαι Μπλάκτζακ.

Διευθυντής μάρκετινγκ, ESA Gaming Thomas Smallwood εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να εργαστεί πάνω στο νέο παιχνίδι και να το φέρει στο κοινό της εταιρείας. Ο Smallwood δήλωσε ότι η αποστολή της εταιρείας του είναι να παρέχει εξαιρετικό περιεχόμενο με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

“Αυτή η VIP έκδοση της ρουλέτας γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των παιχνιδιών για κινητά με διασταυρούμενες πωλήσεις και των mainstream παιχνιδιών καζίνο με υψηλές επιδόσεις”, πρόσθεσε ο Smallwood. Πρόσθεσε ότι οι παίκτες θα απολαύσουν μια από τις καλύτερες εμπειρίες ρουλέτας που προσφέρει οποιοσδήποτε προμηθευτής.

Παροχή συνεργατών με τα Ultralight Games

Εκτός από τη δημιουργία περιεχομένου, η ESA Gaming εργάζεται επίσης για τη διάδοση του περιεχομένου και τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των τίτλων της σε τρίτους συνεργάτες και τις βάσεις παικτών τους. Η ESA Gaming συνεργάστηκε πρόσφατα με την Kiron Interactive για να κάνει ακριβώς αυτό.

Η Octavian Lab, μια άλλη εταιρεία, αναζήτησε επίσης τα προϊόντα της ESA Gaming σε μια πρόσφατη συμφωνία που εδραίωσε τη φήμη του προμηθευτή ως μια από τις προτιμώμενες επιλογές για εξαιρετικό, καινοτόμο και ελαφρύ περιεχόμενο. Με παιχνίδια όπως το Goal Mine World, Pirate Mine, Fruit Bloxxκαι πολλά άλλα, ESA Gaming προσφέρει στους συνεργάτες του εξαιρετική ποικιλία σε όλους τους τομείς.