Η Evoplay λανσάρει το Penalty Shoot-out: ένα παιχνίδι με θέμα το Street Soccer

Penalty Shoot-out : Street είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι από την Evoplay, βασισμένο στην αρχή που έχει ήδη εισαχθεί με το άμεσο παιχνίδι Penalty Shootout. Αυτό το νέο παιχνίδι εστιάζει επίσης στη Λατινική Αμερική και βρίσκει σύμφωνο τους ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής. Το νέο παιχνίδι έρχεται αμέσως μετά από ένα άλλο παιχνίδι με θέμα το ποδόσφαιρο, το Soccer Solo Striker.

Το πάθος της Evoplay για τα θέματα ποδοσφαίρου

Αντί να επισκεφθεί ένα από τα πιο διάσημα γήπεδα της περιοχής, η Evoplay επέλεξε τους δρόμους του Σαλβαδόρ ως σκηνικό για το τελευταίο της παιχνίδι. Οι παίκτες θα ενσαρκώσουν την εθνική ομάδα της επιλογής τους και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν εναντίον ενός τερματοφύλακα σε ένα τσιμεντένιο γήπεδο.

Το ίδιο το παιχνίδι διαθέτει μια μπάρα προόδου που αποδίδει πολλαπλασιαστές που κυμαίνονται από το διπλάσιο του πονταρίσματος του παίκτη έως το 32πλάσιο του ποσού. Πυροβολισμοί στο τέρμα : Street επικεντρώνεται στη δημιουργία καθηλωτικών, άκρως διασκεδαστικών εμπειριών που στοχεύουν στην προσομοίωση της σπλαχνικής χαράς που νιώθουν οι φίλαθλοι παρακολουθώντας έναν πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι παίκτες που κερδίζουν σε ένα πέναλτι μπορούν να παίξουν σε ένα είδος μηχανισμού “συντριβής”, στον οποίο μπορούν να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν για μια ευκαιρία να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους ή να κάνουν cash out και να ξεκινήσουν από την αρχή. Κάθε φορά που κερδίζετε και δεν εξαργυρώνετε, μπορείτε θεωρητικά να κερδίσετε πολύ περισσότερα.

Διευθύνων Σύμβουλος της Evoplay Ivan Kravchuk σχολίασε το λανσάρισμα του νέου προϊόντος, περιγράφοντάς το ως ένα προϊόν που πάνω απ’ όλα αποτυπώνει το μοναδικό περιβάλλον της Βραζιλίας και της Λατινικής Αμερικής.

Διπλασιάστε ή τίποτα και πολλαπλασιάστε τα κέρδη σας

Το αρχικό παιχνίδι ήταν ήδη ένα φανταστικό προϊόν, αλλά η βελτίωσή του με τη νέα διεπαφή χρήστη, τα καθηλωτικά χαρακτηριστικά και τη χαρά του να σκοράρεις ένα γκολ έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερο gameplay σε όλους τους τομείς, δήλωσε το στέλεχος.

“Φέρνοντας τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου δρόμου στην άνεση του σπιτιού του χρήστη, είμαστε σίγουροι ότι η τελευταία προσθήκη στο Football Pack θα συνεχίσει να προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας”. Ο Kravchuk καταλήγει: “Ο παίκτης που θα παίξει το παιχνίδι, θα έχει την ευκαιρία να παίξει το παιχνίδι και θα έχει την ευκαιρία να παίξει το παιχνίδι.

Η Evoplay επιδιώκει να δημιουργήσει ευχάριστες εμπειρίες για τους παίκτες της. Η εταιρεία ξεκίνησε τη σειρά τουρνουά των 130.000 δολαρίων από τις 12 Ιουνίου έως τις 22 Αυγούστου για να δώσει στους παίκτες στο δίκτυό της και στα παιχνίδια της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν κάτι επιπλέον.